Organisaatio

Tarjoamme kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ja vähennämme asunnottomuutta.

Y-Säätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin vuokra-asuntoja tarjoava vuokranantaja. Olemme yleishyödyllinen ja poliittisesti sitoutumaton toimija.

Säätiön hallitus on päättänyt vuoteen 2020 ulottuvassa strategiassa perustehtäväksi vähentää asunnottomuutta, lisätä kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen määrää ja parantaa säätiön vuokralaisten taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia.

Lisäksi tehtävänä on vaikuttaa päätöksentekijöihin tarvittavan yhteiskunnallisen kehityksen toteutumiseksi ja tuottaa ratkaisuja ja tietoa rakentamiseen, asumiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Säätiö muodostaa tytäryhtiöineen Y-Säätiö-konsernin, jossa suurimpana vuokraustoimintaa harjoittavana yksikkönä on Kiinteistö Oy M2-Kodit. Kiinteistöihin kohdistuvaa palvelutoimintaa on sijoitettu Y-Säätiön palvelut -osakeyhtiöön.

Vuonna 2017 henkilöstömäärämme jatkoi kasvuaan.

Työmme kiinnosti menneenäkin vuonna kansainvälisesti. Tuotimme käsikirjamaisen teoksen englanniksi avuksi kaikille asunnottomuustyötä tekeville ja teemasta kiinnostuneille.

Y-Säätiö osallistuu tiiviisti yhteiskunnalliseen keskusteluun kohtuuhintaisesta asumisesta ja asunnottomuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu säätiön hallitukseen ja johtoryhmään.