Y-Säätiö työpaikkana

Meitä y-säätiöläisiä on jo lähes 200. Toimimme seitsemässä eri toimipisteessä aina Helsingistä Ouluun. Tehtävämme jakautuvat Y-Säätiön ja omistamamme M2-Kotien työtehtäviin. Hae mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä, joka koskettaa tärkeää asiaa: asumista ja kotia. Olemme Suomen suurin voittoa tavoittelematon valtakunnallisesti toimiva vuokranantaja yli 19 000 vuokra-asunnollamme. M2-Kodit on osa Y-Säätiö-konsernia.

Meillä työskentelee joukko asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä taloushallinnon ammattilaisia. Lisäksi meillä työskentelee hallinnon, tietohallinnon, asumissosiaalisen työn, hanketyön sekä viestinnän ammattilaisia.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki työpaikat

Y-Säätiö on valittu jo kolme kertaa vastuul- lisimmaksi kesätyöpaikaksi

Lue lisää

Y-Säätiö on sijoittunut ensimmäiseksi Oikotien Vastuullinen kesäduuni 2023 -kilpailun pienet ja keskisuuret -kategoriassa, johon kuului 28 työnantajaa. Voitto oli säätiölle kolmas – edellisenä vuonna Y-Säätiö sijoittui kakkossijalle.

Diplomi kilpailun voitosta. Teksti: Oikotie Vastuullisin kesätyöpaikka 2023 Y-Säätiö 1.sija Pienet ja keskisuuret 2023 Vastuullinen kesäduuni

Meillä viihdytään töissä


Säätiömme on voittoa tavoittelematon ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Osaava henkilöstö, vankka rahoituspohja ja tehokkaat digitaaliset työkalut mahdollistavat yhteisen onnistumisen asunnottomuuden poistamiseksi. Missiomme on, jotta jokaisella on koti.

Meillä viihdytään erinomaisesti töissä. Tästä kertovat tekemämme selvitykset. Muutamia tunnuslukujamme:

  • Työntekijöidemme antama suositteluindeksi (eNPS) 54. (Ilmarinen, 2023)
  • Yleisarvosana Työvire-kyselyssä 4,1/5. (Ilmarinen, 2023)
  • Tarjoamme vakavaraisen työyhteisön, nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet sekä laajat henkilöstöedut. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tuemme tätä kattavilla hyvinvointieduilla, joustavilla työaikaratkaisuilla ja etätyömahdollisuudella.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.