Y-Säätiö työpaikkana

Meitä y-säätiöläisiä on jo yli 180. Toimimme seitsemässä eri toimipisteessä aina Helsingistä Ouluun. Tehtävämme jakautuvat Y-Säätiön ja omistamamme M2-Kotien työtehtäviin. Hae mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä, joka koskettaa tärkeää asiaa: asumista ja kotia. Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja yli 18 500 vuokra-asunnollamme. M2-Kodit on osa Y-Säätiö-konsernia.

Meillä työskentelee joukko asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä taloushallinnon ammattilaisia. Lisäksi meillä työskentelee hallinnon, tietohallinnon, asumissosiaalisen työn, hanketyön sekä viestinnän ammattilaisia.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki työpaikat

Meillä viihdytään töissä


Säätiömme on voittoa tavoittelematon ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Osaava henkilöstö, vankka rahoituspohja ja tehokkaat digitaaliset työkalut mahdollistavat yhteisen onnistumisen asunnottomuuden poistamiseksi. Missiomme on, jotta jokaisella on koti.

Meillä viihdytään erinomaisesti töissä. Tästä kertovat tekemämme selvitykset. Muutamia tunnuslukujamme:

  • Työntekijöidemme antama suositteluindeksi (eNPS) 59 eli erinomainen. (Ilmarinen, 2022)
  • Yleisarvosana Työvire-kyselyssä 4,2/5. (Ilmarinen, 2022)
  • Arvosana mahdollisuudesta tehdä merkityksellistä työtä 4,56/5 (T-Media 2021)
  • Henkilöstön mielestä turvallinen ja pitkäaikainen työpaikka 4,52/5 (T-Media 2021)

Tarjoamme vakavaraisen työyhteisön, nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet sekä laajat henkilöstöedut. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tuemme tätä kattavilla hyvinvointieduilla, joustavilla työaikaratkaisuilla ja etätyömahdollisuudella.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.