Yhteystiedot

Asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa asioissa, jotka liittyvät asunnon hakemiseen ja asumiseen.

Sähköposti: asiakaspalvelu@ysaatio.fi

Pitkänsillanranta 3 A, 00530 Helsinki
09 7742 5540, arkisin klo 9–15.00

 

Avainhenkilöiden yhteystiedot

Puhelinpalvelu on auki pidempään joka kuukauden ensimmäinen ja viimeinen arkipäivä.
Palvelemme silloin klo 9–16.00.

Puhelu maksaa operaattorisi määräämän hinnan. Jos soitat lankapuhelimella, puhelu maksaa paikallisverkkomaksun.

Yritysnumeroomme (020 7020 xxx) soittaminen maksaa yrityshinnoittelun mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 18,05 senttiä/minuutti.

 

Y-Säätiön asumisneuvojat

Asumisneuvojat palvelevat Y-Säätiön asukkaita kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Asumisneuvojat auttavat, jos sinulla on esimerkiksi vaikeuksia maksaa vuokrasi, häätöuhka, kysymyksiä tukien ja etuuksien hakemisesta tai muita asumiseen liittyviä haasteita.

Sähköposti yk.asumisneuvonta@ysaatio.fi

Raportoi väärinkäytöksestä

Jos sinulla on epäilys epäasiallisesta toiminnasta Y-Säätiö-konsernin piirissä, voit ilmoittaa siitä nimettömänä ilmoituskanavassamme. Ilmoituskanavalla ei käsitellä asiakasreklamaatioita, vaan ne ilmoitetaan asiakaspalveluun.

Y-Säätiön ilmiantokanavaa ylläpitää ulkoinen palveluntarjoaja. Kanavalla voit ilmoittaa väärinkäytöksestä avoimesti tai nimettömästi, ja seurata järjestelmästä saamallasi tunnuksella oman ilmoituksensa etenemistä. Ilmoitusten käsittelyssä noudatamme ilmoittajansuojaa koskevaa sääntelyä ja käsittely on luottamuksellista. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme tietosuojalainsäädäntöä.

Tee ilmoitus

Pidetään yhteyttä

Tilaa Y-Säätiön uutiskirje