Kiinteistönhoito

Meille Y-Säätiö-konsernissa on tärkeää tuntea kiinteistömme ja asukkaamme.

Lisäsimme katsauskautena oman isännöinnin osuutta toimintasuunnitelmamme mukaisesti 10 paikkakunnalla, yli 20 kohteessa. Vuoden lopussa ostimme isännöintipalveluita enää Rovaniemellä, Salossa ja Turussa. Rovaniemenkin kohteet siirtyvät omaan isännöintiin 1.5.2018.

Pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollossa siirryimme uudenlaiseen niin sanottuun talkkarimalliin. Siinä Y-Säätiö-konsernin kohteisiin nimettiin 22 henkilön tiimi, joka vastasi vain M2-Kotien kohteiden kiinteistöhuollosta ja siivouksesta.

Nuorten tiimit toimivat pääkaupunkiseudulla nurmikonleikkaajina

Kesäkaudella 2017 työllistimme pääkaupunkiseudulla 23 nuorta vihertöihin. Nuorten vastuulla oli lähes 90 kohdetta, joiden nurmikoiden leikkauksesta he vastasivat omissa kolmen hengen tiimeissään.

Pilotti osoittautui onnistuneeksi ja kokeilua laajennetaankin myös muihin vihertöihin kesäkaudella 2018. Lue lisää työtoiminnastamme vuonna 2017. 

Tarkastelimme katsausvuonna myös kiinteistöjen turvallisuutta. Käynnistimme kiinteistöjen pelastussuunnitelmien ja kiinteistömerkintöjen uusimisen loppuvuonna 2017. Jatkossa kaikki pelastussuunnitelmat ylläpidetään turvakohde.fi-palvelussa.