Asunnon hakeminen

Oletko kiinnostunut kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista? Jätä asuntohakemus. Kaikki vapautuvat ja vapaat asuntomme vuokrataan hakemusten perusteella.

Tarjoamme vapautuvia asuntoja hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten täytäthän asuntohakemuslomakkeen huolellisesti.

Y-kodit on suunniteltu erityisesti ihmisille, joiden on vaikea saada omaa asuntoa. Oletko asunnoton tai asunnottomuusuhan alla, silloin voit hakea Y-kotien asuntoa.

Y-kodit ovat yleensä yksiöitä tai pieniä yksiöitä. Suurin osa asunnoista vuokrataan kunnille tai muille yhteistyökumppaneille. Y-koteja haetaan pääasiassa suoraan yhteistyökumppaneiltamme.

Y-säätiöllä on myös Helsingin seudulla Y-koteja, joita vuokraamme itse.

Asuntohakemus Y-kotiin

Hae Y-Kotia

Y-Säätiöllä on pääkaupunkiseudulla vuokra-asuntoja, joita vuokraamme itse. Valtaosa Y-Koteja vuokrataan yhteistyökumppaneidemme kautta.

Voit hakea vuokra-asuntoa myös Y-Säätiön omistamasta M2-Kodit-yhtiöstä, joka on keskittynyt kohtuuhintaisiin ARA-vuokra-asuntoihin. M2-Kodit omistaa yli 11 000 asuntoa lähes 30 paikkakunnalla Suomessa.

Kaikki M2-Koditin asunnot ovat ARA-rahoitteisia eli valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja. Noudatamme ARA:n vuokralaisvalintaohjeita. Asunnot vuokrataan tarveharkinnan perusteella, joka määräytyy hakijan asunnontarpeen ja elämäntilanteen kiireellisyyden mukaan.

Asuntohakemus M2-Kotiin

Hae M2-Kotia

M2-Kodeilla on yli 11 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Ne ovat tavallisia vuokra-asuntoja, koteja meille kaikille.