Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Vuoden kääntyessä loppuaan kohti kiitämme kaikkia asukkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestyksekkäästä ja työntäyteisestä vuodesta.

Lue lisää

Välivuokrausmalli käyttöön Tampereella

Kaksivuotisessa hankkeessa yksityiset omistajat vuokraavat huoneiston Y-Säätiölle, joka vuokraa ne edelleen asuntoa tarvitseville tamperelaisille.

Lue lisää

Y-Säätiö auttaa työllistymään

Y-Säätiössä on käynnissä työllistämishanke, jonka tavoitteena on löytää töitä mahdollisimman monelle asukkaalle.

Lue lisää

Y-Säätiön vieraana BBC ja Doorway-järjestö Britanniasta

BBC tekee kolmiosaista dokumenttia asunnottomuudesta Euroopassa. Yhdessä dokumentin osassa vieraillaan Suomessa ja tavataan muun muassa Y-Säätiön asukkaita.

Lue lisää

Välivuokrausmalli sai Espoon kaupunginjohtajan kunniamaininnan

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailun voitti tänä vuonna Koulu palveluna -kokeilu, jossa Haukilahden lukio toimii Aalto-yliopiston tiloissa.

Lue lisää

Y-Säätiön Juha Kaakinen jatkaa KOVAn ry:n hallituksessa

Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) toimitusjohtaja Jaana Närö jatkaa KOVA ry:n puheenjohtajana ja Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n Timo Hyttinen varapuheenjohtajana.

Lue lisää

Y-Säätiö mukaan HSY:n Ekokompassiin

Ekokompassi-hankkeen avulla vähennetään pienten ja keskisuurten yritysten aiheuttamaa ympäristökuormitusta ja lisätään henkilöstön ympäristötietoisuutta.

Lue lisää

Asunnottomuustyöhön lisää ihmisen kohtaamista

Verkostokehittäjät-hanke järjesti Helsingissä vuotuisen seminaarin, jonka teemana oli tällä kertaa asunnottomuuden ennaltaehkäisy.

Lue lisää

Asunnottomien yötä vietetään tänään useilla paikkakunnilla – asuntoensin.fi uudistui

Y-Säätiön Verkostokehittäjät-hanke on avannut uudet asunnottomuustietoa kokoavat, uudistetut verkkosivut osoitteessa asuntoensin.fi.

Lue lisää

Inside Housing -lehti tutustumassa Asunto ensin -malliin

Jätkäsaaren kaavoituksen lähtökohta on sosiaalisesti monipuolinen asukasrakenne. Alueelle syntyy runsaasti erilaisia asumismuotoja ja useita ARA-vuokrataloja.

Lue lisää

Y-Säätiö pokkasi kunniamaininnan Vuoden ARVO-teko-kisassa

M2-Kotien vuokranalennukset huomioitiin ARVO-teko-kilpailussa.

Lue lisää

Y-Säätiö The Guardianissa ja The Independentissä

Suomessa tehty asunnottomuustyö ja sen saavutukset ovat olleet tällä viikolla näyttävästi esillä kansainvälisessä mediassa.

Lue lisää