Työllistämme ennätysmäärän kesätyöntekijöitä

  • 4.5.2020
  • Blogi

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta meillä työskentelee tänä vuonna yli 30 kesätyöntekijää. Meillä kesätyöntekijät saavat vastuuta ja sijaistavat asiantuntijoitamme, bloggaa HR-asiantuntija Anu Ellwood.

Koronavirus on koetellut yhteiskuntaamme laaja-alaisesti ja moni nuori on menettänyt kesätyöpaikkansa. Vakaan toimialan ja vuokraustoimintamme normaalin jatkumisen ansiosta Y-Säätiö-konsernin kesärekrytointeihin koronavirus ei ole vaikuttanut.

Tulevana kesänä kesätyöntekijöistämme 16 ahkeroi Y-Säätiön ja tytäryhtiömme M2-Kotien vuokrauksen, asiakaspalvelun, asumisneuvonnan sekä ostoreskontran tehtävissä ympäri Suomen. Palkkasimme myös 15 kesätyöntekijää viherpalveluihimme.

Meillä kesätyöntekijät saavat vastuuta ja sijaistavat asiantuntijoitamme. Jokainen meille työllistyvä kesätyöntekijä saa kattavan perehdytyksen työtehtäviinsä.

Rekrytoinnit tehtiin etänä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila toi lisähaasteita myös rekrytointiprosessiin, sillä kaikki haastattelut toteutettiin etäyhteyden välityksellä. Perinteisen työhakemuksen sijaan käytössä olivat ensimmäistä kertaa videokysymykset, joihin hakija nauhoitti omat vastauksensa.

Hakijamme antoivat positiivista palautetta videokysymysten käytöstä: hakemusprosessi yksinkertaistui, kun pitkän hakemuskaavakkeen sijaan kesätyöpaikan hakemiseen riitti ansioluettelon lisäksi vastaukset videokysymyksiin.

Kesätyöntekijöiden antama palaute on arvokasta

Viime vuonna meidät palkittiin parhaana työnantajana Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa pienten ja keskisuurten organisaatioiden kategoriassa. Positiivista palautetta saimme muun muassa hyvästä hakijakokemuksesta, työntekijöiden saamasta palautteesta sekä kattavasta perehdytyksestä työtehtäviin.

Viime vuonna meidät palkittiin parhaana työnantajana Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa pienten ja keskisuurten organisaatioiden kategoriassa.

Meille halutaan myös palata töihin ja tänä vuonna kuusi aikaisempien vuosien kesätyöntekijää palaavat tuttuihin tehtäviin. Moni aiempien vuosien kesätyöntekijä on myös jäänyt meille töihin pidemmäksi ajaksi.

Uskomme, että myös tänä vuonna voimme ylläpitää mielikuvaamme vakaana, luotettavana, joustavana ja modernina työnantajana.

Kesätyöntekijämme ovat fiksuja ja reippaita nuoria aikuisia. Iloitsemme heidän työpanoksestaan ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.