Y-Säätiö tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Y-Säätiö tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Meitä y-säätiöläisiä on jo yli 170. Toimimme seitsemässä eri toimipisteessä aina Helsingistä Ouluun. Tehtävämme jakautuvat Y-Säätiön ja omistamamme M2-Kotien työtehtäviin. Hae mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Asumisneuvojamme tukevat asukkaitamme arjessa. Kuvassa asumisneuvojamme Siiri ja Jenni.

Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä, joka koskettaa tärkeää asiaa: asumista ja kotia. Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja yli 18 000 vuokra-asunnollamme. M2-Kodit on osa Y-Säätiö-konsernia.

Meillä työskentelee joukko asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä taloushallinnon ammattilaisia. Lisäksi meillä työskentelee hallinnon, tietohallinnon, asumissosiaalisen työn, hanketyön sekä viestinnän ammattilaisia.

Tutustu asiakaspalvelupäällikköömme Tiinaan, siivoustyönohjaajaamme Tuulaan, isännöitsijäämme Ennioon ja talous- ja asumisneuvojiimme Jenniin ja Siiriin.

Meillä viihdytään töissä

Säätiömme on voittoa tavoittelematon ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Osaava henkilöstö, vankka rahoituspohja ja tehokkaat digitaaliset työkalut mahdollistavat yhteisen onnistumisen asunnottomuuden poistamiseksi. Missiomme on, jotta jokaisella on koti.

Meillä viihdytään erinomaisesti töissä. Tästä kertovat tekemämme selvitykset. Muutamia tunnuslukujamme:

  • Työntekijöidemme antama suositteluindeksi (eNPS) 62 eli erinomainen. (Ilmarinen, 2021)
  • Yleisarvosana Työvire-kyselyssä 4,1/5. (Ilmarinen, 2021)
  • Arvosana mahdollisuudesta tehdä merkityksellistä työtä 4,56/5 (T-Media 2021)
  • Henkilöstön mielestä turvallinen ja pitkäaikainen työpaikka 4,52/5 (T-Media 2021)

Tarjoamme vakavaraisen työyhteisön, nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet sekä laajat henkilöstöedut. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tuemme tätä kattavilla hyvinvointieduilla, joustavilla työaikaratkaisuilla ja etätyömahdollisuudella.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Olemme palkittu työnantaja

Meidät on palkittu parhaana työnantajana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa vuosina 2021 ja 2019. Vuonna 2020 sijoituimme toiseksi.

Palkintojen takana ovat meillä työskennelleiden kesätyöntekijöiden antamat omat arviot. Kesätyöntekijämme ovat kiittäneet erityisesti onnistunutta perehdytystä ja oikeudenmukaista kohtelua. Myös kivat ja auttavaiset työkaverit saavat joka vuosi hyvää palautetta. Lue lisää kesätyöntekijöidemme ajatuksista.

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Olemme Hyvän mielen työpaikka

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n myöntämä Hyvän mielen työpaikka -merkki kertoo, että Y-Säätiö on sitoutunut tukemaan työntekijöidensä mielenterveyttä laajasti. Lue lisää tavoistamme tukea työntekijöidemme mielten hyvinvointia.

Hyvän mielen työpaikka -logo

Töitä asukkaillemme

Kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme työtilaisuuksia ja koulutusmahdollisuuksia Uuras-työllistymisohjelmamme kautta. Työ ja koulutus voivat osaltaan lisätä asukkaiden osallisuutta ja hyvinvointia. Ne tukevat myös taloudellisen tilanteen vahvistumista. Asukas, tutustu Uuras-työllistymisohjelmaan!

Avoimet työpaikat:

Tällä hetkellä ei avoimia paikkoja.

Lähetä avoin työhakemus: rekry@ysaatio.fi

Muut sivustomme: m2kodit.fi | asuntoensin.fi | housingfirsteurope.eu