Y-Säätiö konserni tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Y-Säätiö konserni tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Meitä y-säätiöläisiä on noin 150 ympäri Suomen, seitsemässä eri toimipisteessä. Tehtävämme jakautuvat Y-Säätiön ja omistamamme M2-Kotien työtehtäviin.

Meillä on joukko erilaisia asiakaspalveluun, asuntojen vuokraukseen, isännöintiin sekä talouteen liittyviä tehtäviä. Lisäksi meillä työskentelee hallinnon, tietohallinnon ja viestinnän ammattilaisia.

Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä, joka koskettaa tärkeää asiaa: asumista ja kotia. Y-Säätiö-konserni omistaa reilut 16 650 vuokra-asuntoa, joista noin 10 150 on M2-Kotien vuokra-asuntoja ja noin 6 500 erityisryhmille tarkoitettuja Y-Säätiön vuokra-asuntoja.

Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja.

Enemmän yhdessä, vähemmän yksin

Vuoden 2020 loppuun mennessä haluamme olla Suomen merkittävin asuntotoimija ja vuokranantaja, joka kohtuuhintaisten asuntojen tarjoamisen lisäksi edistää vuokralaistensa taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia.

Mottomme on Enemmän yhdessä, vähemmän yksin. Haluatko olla mukana toteuttamassa visiotamme?

Tuemme henkilöstön mahdollisuuksia huolehtia hyvinvoinnistaan liikunta- ja kulttuuriedulla, joita voi käyttää sekä fyysiseen että henkiseen virkistäytymiseen.

Uuras-työllistymisohjelma asukkaiden työllistymisen tukena

Tarjoamme asukkaillemme työllistymismahdollisuuksia Uuras-työllistymisohjelman alla.

Mikä Vastuullinen kesäduuni -kampanja?

Olemme myös vuonna 2019 mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Avoimet työpaikat:

Lähetä avoin työhakemus: rekry@ysaatio.fi

Muut sivustomme: m2kodit.fi | asuntoensin.fi | housingfirsteurope.eu