Y-Säätiö tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Y-Säätiö tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Meitä y-säätiöläisiä on noin 150 ympäri Suomen, seitsemässä eri toimipisteessä. Tehtävämme jakautuvat Y-Säätiön ja omistamamme M2-Kotien työtehtäviin.

Asumisneuvojamme Siiri Winter (vas) ja talousneuvojamme Jenni Lindfors tukevat asukkaitamme asumisen arjessa.

Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä, joka koskettaa tärkeää asiaa: asumista ja kotia. Y-Säätiö-konserni omistaa yli  17 000 vuokra-asuntoa: olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja. M2-Kodit on osa konsernia.

Y-Säätiössä työskentelee joukko asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä taloushallinnon ammattilaisia. Lisäksi meillä työskentelee hallinnon, tietohallinnon, asumissosiaalisen työn, hanketyön sekä viestinnän ammattilaisia.

Tutustu huoltomieheemme Tomiin, asiakaspalvelupäällikköömme Tiinaan, siivoustyönohjaajaamme Tuulaan sekä talous- ja asumisneuvojiimme Jenniin ja Siiriin.

Enemmän yhdessä, vähemmän yksin

Vuoden 2020 loppuun mennessä haluamme olla Suomen merkittävin asuntotoimija ja vuokranantaja, joka kohtuuhintaisten asuntojen tarjoamisen lisäksi edistää vuokralaistensa taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia.

Mottomme on Enemmän yhdessä, vähemmän yksin. Haluatko olla mukana toteuttamassa visiotamme?

Tarjoamme muun muassa vakavaraisen työyhteisön, nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet sekä kattavat henkilöstöedut.

Uuras-työllistymisohjelma asukkaiden työllistymisen tukena

Kaikille asukkaillemme tarjoamme työllistymismahdollisuuksia Uuras-työllistymisohjelman alla.

Mikä Vastuullinen kesäduuni -kampanja?

Olemme myös vuonna 2019 mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Vuonna 2019 omistamamme M2-Kodit palkittiin Vuoden parhaana kesätyönantajana.

Avoimet työpaikat:

Lähetä avoin työhakemus: rekry@ysaatio.fi

Muut sivustomme: m2kodit.fi | asuntoensin.fi | housingfirsteurope.eu