Y-Säätiö tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Y-Säätiö tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Meitä y-säätiöläisiä on jo yli 160. Toimimme seitsemässä eri toimipisteessä aina Helsingistä Ouluun. Tehtävämme jakautuvat Y-Säätiön ja omistamamme M2-Kotien työtehtäviin.

Asumisneuvojamme Siiri Winter (vas) ja talousneuvojamme Jenni Lindfors tukevat asukkaitamme asumisen arjessa.

Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä, joka koskettaa tärkeää asiaa: asumista ja kotia. Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja 18 000 vuokra-asunnollamme. M2-Kodit on osa Y-Säätiö-konsernia.

Meillä työskentelee joukko asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä taloushallinnon ammattilaisia. Lisäksi meillä työskentelee hallinnon, tietohallinnon, asumissosiaalisen työn, hanketyön sekä viestinnän ammattilaisia.

Tutustu asiakaspalvelupäällikköömme Tiinaan, siivoustyönohjaajaamme Tuulaan, isännöitsijäämme Ennioon ja talous- ja asumisneuvojiimme Jenniin ja Siiriin.

Jotta jokaisella on koti

Säätiömme on voittoa tavoittelematon ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Osaava henkilöstö, vankka rahoituspohja ja tehokkaat digitaaliset työkalut mahdollistavat yhteisen onnistumisen asunnottomuuden poistamiseksi. Missiomme on, jotta jokaisella on koti. Hae mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Meillä viihdytään töissä. Tarjoamme vakavaraisen työyhteisön, nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet sekä kattavat henkilöstöedut.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Olemme palkittu kesätyönantaja

Vuonna 2019 omistamamme M2-Kodit palkittiin Vuoden parhaana kesätyönantajana. Vuonna 2020 sijoituimme sarjamme toiseksi. Olemme myös kesällä 2021 mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa.

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

 

Olemme Hyvän mielen työpaikka

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n myöntämä Hyvän mielen työpaikka -merkki kertoo, että Y-Säätiö on sitoutunut tukemaan työntekijöidensä mielenterveyttä laajasti. Lue lisää.

Hyvän mielen työpaikka -logo

Töitä asukkaillemme

Kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme työtilaisuuksia ja koulutusmahdollisuuksia Uuras-työllistymisohjelmamme kautta. Työ ja koulutus voivat osaltaan lisätä asukkaiden osallisuutta ja hyvinvointia. Ne tukevat myös taloudellisen tilanteen vahvistumista. Asukas, tutustu Uuras-työllistymisohjelmaan!

Avoimet työpaikat:

Tällä hetkellä ei avoimia paikkoja.

Lähetä avoin työhakemus: rekry@ysaatio.fi

Muut sivustomme: m2kodit.fi | asuntoensin.fi | housingfirsteurope.eu