Nuori aikuinen, lähde kesällä purjehtimaan! Venda-hanke etsii uusia osallistujia

  • 17.3.2022
  • Uutinen

Venda järjestää ryhmämuotoista seikkailutoimintaa sekä yksilöohjausta 18-29 -vuotiaille pääkaupunkiseudulla asuville nuorille, jotka ovat vailla työ- tai koulupaikkaa ja kaipaavat uusia tuulia elämään.

Venda järjestää ryhmämuotoista seikkailutoimintaa sekä yksilöohjausta 18–29-vuotiaille pääkaupunkiseudulla asuville nuorille, jotka ovat vailla työ- tai koulupaikkaa ja kaipaavat uusia tuulia elämään.

Meriheimo 2019 Y-Saatio kuva Iina Lievonen-Thapa 2

Hankkeessa purjehditaan kuunari Helenalla pitkin Suomenlahtea, opitaan merenkulun perusteita ja epämukavuuden sietämistä. Samalla harjoitellaan yhdessä toimimista ja etsitään uutta suuntaa elämään niin ryhmämuotoisessa toiminnassa kuin yksilöohjauksessa ympäri vuoden.

Hakuaika vuoden 2022 Venda-purjehduksille ja samalla koko Vendan toimintaan on auennut! Osallistuminen on maksutonta, eikä osallistujilta edellytetä mitään ennakkotaitoja.

Venda – uutta suuntaa mereltä on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke vuosina 2021–2023. Hankkeen päätoteuttajana toimii Valo-Valmennusyhdistys ry ja osatoteuttajina Y-Säätiö sekä Suomen Purjelaivasäätiö. Tavoitteena hankkeessa on nuorten aikuisten sosiaalisen osallisuuden, toimintakyvyn sekä koulutus- ja työelämävalmiuksien vahvistaminen.

Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää hankkeesta ja ilmoittaudu mukaan purjehduksille Vendan verkkosivujen kautta.

Venda hyödyntää vuosina 2018–2020 toteutetun Meriheimo-hankkeen oppeja. Katso videolta, mitä purjehduksille osallistuneet nuoret ajattelivat.