Meriheimo

Nuorten oma väylä!

Meriheimo

Nuorten oma väylä!

Kaipaatko elämääsi muutosta, uusia kavereita ja kivaa tekemistä? Hae mukaan Meriheimo-purjehdukselle! Purjehdukset on tarkoitettu 18–30-vuotiaille.

Purjehduksille osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista eikä erityisiä purjehdusvarusteita.

Meriheimo-purjehdukset on tarkoitettu 18–30-vuotiaille, pääkaupunkiseudulla asuville nuorille aikuisille, joilla ei muuten olisi välttämättä mahdollisuutta päästä purjehtimaan.

Asutko nuoriso- tai tukiasunnossa, oletko mukana Vamos-toiminnassa tai saatko muuta apua arkeesi? Oletko ehkä jäänyt vaille opiskelupaikkaa tai kesätöitä? Voit olla myös Y-Säätiön tai M2-Kotien nuori asukas. Tämä on mahdollisuus just sulle!

Kuunari Helenalla järjestettävillä purjehduksilla pääpaino on tekemällä oppimisessa ja tiimityössä sekä uusien kokemusten ja kavereiden löytämisessä.

Purjehduskokemuksen ohella meriheimolaiset saavat tukea itsenäisen elämän alkuun, kuten asumiseen, koulutukseen ja töihin hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Samalla he pääsevät mukaan aktiiviseen nuorten yhteisöön.

”Mutta en mä osaa purjehtia!”

Purjehduksille osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista eikä erityisiä purjehdusvarusteita.

Laiva on lastattu ammattimerenkulkijoilla, jotka auttavat nuoria purjehtijoita purjealuksen arjessa ja muilla nuorilla, jotka ovat myös ehkä ihan ekaa kertaa vesillä. Mukana on myös jo aiemmin Helenan purjehduksilla mukana olleita nuoria ja Meriheimon ohjaajia.

Yhdelle purjehdukselle mahtuu noin 10–15 uutta purjehtijaa. Yksin ei siis missään vaiheessa tarvitse olla, ja muihin purjehtijoihin pääsee tutustumaan jo ennen purjehdukselle lähtöä ennakkotapaamisissa.

Purjehdukset ovat osallistujille täysin maksuttomia. Meriheimo on Y-Säätiön ja Suomen Purjelaivasäätiön yhteinen STEA-avusteinen hanke.

Lähdetkö messiin?

Purjehduksia on kesällä 2018 yhteensä kahdeksan. Jokainen meriheimolainen osallistuu yhdelle purjehdukselle. Meriheimo-purjehduksilla seilataan kotimaan ja vähän ulkomaidenkin vesillä.

  • 18.–20.5. Helsinki–Helsinki (täynnä)
  • 2.–12.7. Kööpenhamina–Sunderland (täynnä)
  • 28.7.–5.8. Stavanger–Harlingen (täynnä)
  • 5.–12.8. Harlingen–Kööpenhamina (täynnä)
  • 12.–19.8. Kööpenhamina–Helsinki (täynnä)
  • 27.–31.8. Helsinki–Turku (ilmoittautuminen on päättynyt)
  • 3.–7.9. Turku–Turku (ilmoittautuminen on päättynyt)
  • 21.–26.9. Turku–Turku (ilmoittautuminen on päättynyt)

 

Hae mukaan!

Purjehduksille haetaan mukaan alla olevalla hakemuksella. Hakemuksessa on lisätietoja Meriheimo-purjehduksiin liittyvistä käytännön seikoista. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä osallistujat valitaan näiden tietojen perusteella.

Täytä hakemus

 

Lisätietoja

Haluaisitko kysyä lisää tai onko ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä ongelmia? Ota yhteys projektipäällikkö Heini Kaasalaiseen heini.kaasalainen@ysaatio.fi.

#Meriheimo Facebookissa ja Instagramissa.

 

Yhteistyössä

 

Meriheimo – nuorten oma väylä! on Y-Säätiön ja Suomen Purjelaivasäätiön yhteinen STEA-rahoitteinen kolmivuotinen (20182020) hanke. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimiva alueellinen hanke tähtää 1830-vuotiaiden nuorten aikuisten elämänhallinnan sekä asumis- ja työelämätaitojen vahvistamiseen.  

Muut sivustomme: m2kodit.fi | asuntoensin.fi | housingfirsteurope.eu