Y-Säätiö liittyi KOVA ry:n jäseneksi

  • 17.2.2016
  • Uutinen

KOVA on vuonna 2013 perustettu asuntoalan edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Y-Säätiö liittyi Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät ry:n (KOVA) jäseneksi. Yhdistyksen hallitus hyväksyi yhteisön jäseneksi tänään pidetyssä kokouksessa. KOVAn jäsenenä on nyt 16 yleishyödyllistä vuokrataloyhteisöä. KOVA on vuonna 2013 perustettu asuntoalan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Samalla KOVAan liittyi myös Seinäjoen kaupungin omistama vuokrataloyhtiö Sevas Oy.

”Kohtuuhintaisista ARA-vuokra-asunnoista on pulaa varsinkin kasvukeskuksissa. KOVAn jäsenenä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet vaikuttaa asuntopolitiikkaan, lisätä asuntojen määrää ja kehittää omaa toimintaamme asukkaiden edut edellä ”, Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen sanoo.

KOVAn jäseninä on kunnallisia vuokrataloyhtiöitä, nuorisoasuntoja valtakunnallisesti rakennuttavia yhteisöjä sekä muita yleishyödyllisiä vuokrataloyhtiöitä ja -säätiöitä. KOVAlla on nyt 16 jäsenyhteisöä. KOVA edustaa pitkäjänteisiä, pysyviä ja turvallisia vuokra-asuntojen omistajia ja vuokranantajia. KOVAn jäsenyhteisöt noudattavat toiminnassaan omakustannusperiaatetta, eli niiden tavoitteena ei ole tehdä voittoa. KOVA haluaa koota kohtuuhintaisen vuokra-asumisen toimijat yhden katon alle.

”Y-Säätiön ja Sevasin jäsenyydet vahvistavat KOVAn asemaa yleishyödyllisten vuokrataloyhtiöiden johtavana edunvalvojana. Olen vakuuttunut, että jäsenkehitys antaa pontta uusien, niin kunta- kuin järjestötaustaisten yleishyödyllisten vuokrataloyhtiöiden ja -säätiöiden hakeutumiseen KOVAn jäseneksi”, toiminnanjohtaja Jouni Parkkonen iloitsee.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Jouni Parkkonen, KOVA, puh. 040 593 3338, jouni.parkkonen@kovary.fi
Toimitusjohtaja Juha Kaakinen, Y-Säätiö, puh. 050 670 88, juha.kaakinen@ysaatio.fi