Y-päivässä palkittiin Monika-Naiset ja TVA:n isännöitsijöitä

  • 19.1.2017
  • Uutinen

Vuoden yhteistyökumppani -tunnustuksen saivat Monika-Naiset ry ja Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n isännöitsijät Anne Gadd ja Mika Ukkonen.

Y-Päivillä 18.1. palkittiin Y-Säätiön vuoden yhteistyökumppanit. Tunnustuksen saivat Monika-Naiset ry ja Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n isännöitsijät Anne Gadd ja Mika Ukkonen.

Monika-Naiset liitto ry

Monika-Naiset liitto ry on sosiaalialalla toimiva monikulttuurinen järjestö, joka kehittää ja tarjoaa erityispalveluja väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille ja -lapsille, toimii asiantuntijana ja vaikuttajana etniseen yhdenvertaisuuteen ja väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä sekä edistää kotoutumista tukemalla maahanmuuttajien kansalaistoimintaa.

Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen ojensi Monika-Naisten palkinnon Ljudmila Kettuselle.

Perustelut: Y-Säätiön näkökulmasta Monika-naiset ovat panostaneet erityisen haavoittuvaan ryhmään. Heillä on erityisasiantuntemusta naisten asemasta ja yhteistyö heidän kanssaan on ollut saumatonta.

Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n isännöitsijät Anne Gadd ja Mika Ukkonen

Tampereen Vuokra-asunnot Oy omistaa, isännöi ja hallinnoi yhteensä noin 3000 asuntoa eri puolilla Tamperetta. Sekä Gadd että Ukkonen ovat pitkään hoitaneet tehtäväänsä tuntien Y-Säätiön toimintatavat ja käyden jatkuvaa, hyvää dialogia. Palkitsemalla isännöitsijöitä Y-Säätiö haluaa nostaa myös esille isännöitsijöiden tärkeän roolin asukasrajapinnassa.

Isännöitsijä Anne Gadd vastaanotti sekä omansa että Ukkosen palkinnot.

Perustelut: Gaddin ja Ukkosen kohdalla Y-Säätiölle on ollut arvokasta tiivis asiantunteva yhteistyö, asukasta arvostava kohtaaminen sekä asiantuntemuksen jakaminen kehittämistyössä.