Y-Asuntojen nimi vaihtuu M2-Kodeiksi

  • 14.4.2016
  • Uutinen

Y-Säätiön kokonaan omistaman Kiinteistö Oy Y-Asuntojen visuaalinen ilme uudistuu huhtikuussa 2016.

Y-Säätiön kokonaan omistaman Kiinteistö Oy Y-Asuntojen visuaalinen ilme uudistuu huhtikuussa 2016. Samassa yhteydessä otetaan käyttöön uusi nimi M2-Kodit eli tuttavallisemmin pelkkä M2. Y-Säätiön omistaman, kohtuuhintaisia ARA-vuokra-asuntoja hallinnoivan yhtiön toiminta sekä asukkaiden vuokrasopimukset ehtoineen säilyvät nykyisellään. Y-Säätiön erityisasuntojen toiminnassa tai nimessä ei tapahdu lainkaan muutoksia.

Kiinteistö Oy M2-Kodit tarjoaa laadukkaita, kohtuuhintaisia ARA-vuokra-asuntoja kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Asunnot on tarkoitettu ennen kaikkea pieni- ja keskituloisille, jotka voivat olla niin opiskelijoita, työssäkäyviä kuin eläkeläisiäkin. Asukasvalinta perustuu ARAn kriteereihin, ja vuokrat määritellään omakustanneperiaatteen mukaisesti.

Y-Asuntojen uusi nimi M2 on johdettu neliömetrin tunnuksesta. Nimi perustuu ajatukseen siitä, että parhaimmillaan vuokrakoti tarjoaa asukkaalleen paljon enemmän elämää kuin pelkät asunnon neliöt. Myös mahdollisuuksilla työskentelyyn kodin lähellä, talon yhteisillä tiloilla, naapurien välisillä suhteilla, kulkuyhteyksillä ja sijainnilla on suuri merkitys asumisviihtyvyyden kannalta.

Brändiuudistus sai alkunsa ajatushautomo Demos Helsingin kanssa tehdystä urbaanin kohtuuhintaisen asumisen konseptista. Konseptin tavoitteena on tarjota asukkaille entistä viihtyisämpää ja sujuvampaa asumista. M2 tiedottaa asukkailleen uusista konseptin mukaisista palveluista kuluvan vuoden aikana. M2:n logon ja visuaalisen ilmeen on suunnitellut Ivalo Creative.

www.m2kodit.fi