VVO:lta Y-Asunnoille siirtyvien asuntojen vuokranmaksu tammikuussa

  • 28.12.2015
  • Uutinen

VVO:lta siirtyvissä ARA-vuokra-asunnoissa vuokra maksetaan tammi- ja helmikuussa samalle pankkitilille ja samalla viitteellä kuin aiemminkin.

VVO-konsernilta siirtyy vuoden 2016 alussa 8 600 vuokra-asuntoa Y-Asunnoille, joka on Y-Säätiön tytäryhtiö. Asukkaiden nykyinen vuokrasuhde, vuokrasuhteen ehdot ja vuokran määrä pysyvät samana.

Vuokranmaksu VVO:lta siirtyvissä asunnoissa vuoden 2016 alussa:

  • Tammikuussa 2016 vuokra maksetaan samalle pankkitilille ja samalla viitteellä kuin aiemminkin. Saajaksi merkitään VVO Asunnot Oy.
  • Helmikuussa 2016 vuokra maksetaan samalle pankkitilille ja samalla viitteellä kuin aiemminkin. Saajaksi merkitään Sivuston Vounamo Oy

Helmikuussa lähetämme teille kotiin uudet maksutiedot. Maaliskuussa 2016 ja siitä eteenpäin vuokra maksetaan uusilla, helmikuussa lähetetyillä maksutiedoilla.

Vuokranmaksuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä 12.1.2016 alkaen vuokravalvonta@ysaatio.fi.

Huomioithan, että suoramaksu ja e-lasku toimivat vielä tammikuussa, mutta helmikuussa suoramaksu- ja e-laskusopimukset eivät ole käytössä. Kiinteistön huolto jatkuu toistaiseksi ennallaan. Y-Asunnot tiedottaa isännöinnin muutoksista ja uusista yhteystiedoista porraskäytävien ilmoitustauluilla.