Pitäjänmäen asumisyksikössä vietettiin kesäkauden avajaisia

  • 16.6.2014
  • Uutinen

Tämä bändi sai yleisön innostumaan!

Kesäkauden avajaisissa 10.6. Pelastusarmeijan  asumispalveluyksikössä oli monipuolista ja antoisaa ohjelmaa.

Pihaa varten oli tehty vihersuunnitelmaa Y-Säätiön asukassihteeri Kaisa Nisulan kanssa, ja näissä avajaisissa pihaan saatiin uutta ilmettä kukkaistutusten myötä. Asukkailla oli kukkaruukuille heti paikka katsottuna, ja kukat istutettiin yhdessä tuumin suuriin ruukkuihin. Jo aiemmin talon eteen oli laitettu nurmikkoa, jotta betoninen yleisilme pehmentyisi. Kukkaistutuksia ja pihaa hoidetaan työtoimintana talon asukkaiden toimesta.

parempi kukka

Varsinainen ohjelma alkoi mölkkyturnauksella  ja tulitikunheiton mestarin etsimisellä. Tulitikunheiton voittaja heitti uskomattomat yli 12 metriä! Allekirjoittanut heitti tosin vain reilu metrin tuloksen. Kaikki eivät ole yhtä taitavia tällä saralla.

stidin heittokisa

Kisojen ratkettua siirryimme sisätiloihin kuuntelemaan päivän musiikkiantia. Ensin kuulimme Pelastusarmeijan Helsingin asumispalvelujen johtaja Eero Untamalan sellonsoittoa. Kauniit kesäiset sävelet toivat lämpimän tunnelman tilaisuuteen.

eero untamala sello

Eeron jälkeen stagelle astui Toothless, talon asukkaista ja työntekijöistä koottu bändi, joka soitti muun muassa CCR:n ja Pink Floydin kappaleita. Aivan mielettömän hyvä bändi! Jos tätä kokoonpanoa on mahdollista pyytää tilaisuuksiin keikoille, suosittelemme lämpimästi! Bändissä ovat mukana Joonas (laulu), Perera (bongorumpu), Juha (basso) ja Markus (kitara). Tämä bändi sai yleisön innostumaan ja tunnelma nousi kattoon!

Mahtavan konsertin jälkeen oli vuorossa herkuttelua grilliruuan parissa. Kyllä se kesä tästä alkoi!

Pitäjänmäen asumispalveluyksikkö on Y-Säätiön omistama ja rakennuttama, Pelastusarmeijan ylläpitämä talo, joka on tarkoitettu pitkäaikaisasunnottomille. Yksikössä on 111 asuntoa. Jokaisella asumisyksikön asukkaalla on omassa hallinnassa oleva vuokra-asunto. Pelastusarmeijan henkilökunta vastaa siitä tuesta, mitä asuminen onnistuakseen edellyttää.