Kesätyöntekijöiltä toiseksi paras arvosana kesäduunikisassa

  • 8.10.2020
  • Uutinen

Kesätyöntekijät arvioivat työnantajansa vuosittaisessa Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa. Pienistä ja keskisuurista työnantajista Y-Säätiön M2-Kodit arvostettiin toiseksi parhaaksi.

Kesän aikana toteutettava Kesäduunitutkimus selvittää nuorten kokemukset kesätyöstään. Vastuullisin kesäduuni -kilpailu on avoin kaikille kampanjassa mukana oleville työnantajille. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 114 työnantajaa, joita arvioi 6 404 kesätyöntekijää.

Viime vuonna M2-Kodit sijoittui oman sarjansa parhaaksi, tänä vuonna toiselle sijalle. Kilpailun tulokset perustuvat aina yrityksen omien kesätyöntekijöiden arvioihin. Kesätyöntekijöiden M2-Kodeille antama kokonaisarvio asteikolla 1−4 oli 3,84.

Yleinen tyytyväisyys M2-Kodeilla työskentelyyn oli lähes täydet eli 3,98. Tässä M2-Kodit oli sarjansa paras. Myös kesätyöntekijöiden halu suositella työnantajaansa oli sarjansa paras.

”Kymmenen parhaan yrityksen joukkoon pääseminen on jo iso saavutus, saatikka että olemme kärkikahinoissa jo toisena vuonna peräkkäin. Lämmin kiitos kaikille meidän kesätyöntekijöillemme näistä arvioista”, Y-Säätiö-konsernin HR-asiantuntija Anu Ellwood sanoo.

Haastavasta pandemiatilanteesta huolimatta Y-Säätiö-konserni palkkasi kesätyöntekijöitä tänä vuonna ennätysmäärän.

Mitä Y-Säätiön ja M2-Kotien kesätyöntekijät itse ajattelevat? Lue Mirva Tuuliaisen, Aisha Ahmedin ja Riku Määtän ajatuksista. Tutustu myös Mirvan blogikirjoitukseen kesätyökokemuksistaan.

Oikotie Työpaikkojen luotsaaman Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota 14−29-vuotialle nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.