Haemme teknistä isännöitsijää Helsinkiin

Haemme pääkaupunkiseudulle teknistä isännöitsijää yksittäisten asunto-osakeyhtiöissä omistamiemme asuntojen ylläpitoon. Näitä asuntoja meillä on yli 3 500 kappaletta, joten työtä riittää.

Lue lisää

Hyvinvointialueuudistus oli teemana Y-päivässä

Vuosittainen Y-Säätiön tapahtuma kokosi korona-ajan jälkeen yli satapäisen joukon asiantuntijoita Helsinkiin Paasitorniin kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Lue lisää

Y-Säätiön M2-Kodit rakennuttaa vuokra-asuntoja taiteilijoille Järvenpäähän

Järvenpäähän kulttuurihistoriallisesti arvokkaalle Pajalan alueelle valmistuu syksyllä 2023 Y-Säätiön M2-Kotien kerrostalo. Taloon valmistuu 50 erikokoista vuokra-asuntoa.

Lue lisää

Y-Säätiö avustaa Ukrainan sodan uhreja

Y-Säätiö on päättänyt lahjoittaa yhteensä 10 000 euroa Suomen Punainen Risti ry:n ja Suomen UNICEF ry:n keräyksiin Ukrainan sodan uhrien tukemiseksi.

Lue lisää

Y-Säätiö elonkirjoa turvaamassa

Y-Säätiön Elonkirjotalo-hankkeen loppuraportti on julkaistu.
Y-Säätiö on tutkinut hankkeessa, kuinka puukerrostalon teknisillä ja tilallisilla ratkaisuilla voidaan turvata kaupunkiluonnon monimuotoisuutta ja pienentää asumisen hiilijalanjälkeä.

Lue lisää

Y-Säätiön M2-Kodit rakennuttaa yhteistyössä Yrjö ja Hanna Kodit -säätiön kanssa kerrostalon Helsingin Kalasatamaan

Liikenteen solmukohtaan ja erinomaisten palveluiden äärelle Kalasataamaan rakennetaan M2-Kotien ARA-vuokratalo.

Lue lisää

STEA ehdottaa avustusta Y-Säätiön asunnottomuustyöhön

Ehdotetulla avustuksella vähennetään asunnottomuutta ja tuetaan nuoria. Myös Y-Säätiön asumisneuvonnalle sekä kansalliselle Asunto ensin Verkostokehittäjille ehdotetaan jatkoavustusta.

Lue lisää

Y-Säätiön M2-Kodit rakennuttaa 68 vuokra-asuntoa Espoon Nihtisiltaan

Osoitteeseen Nihtisillankuja 2 rakentuva kerrostalon arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta 2024. Nihtisilta on nopeasti kehittyvä Espoon kasvukeskuksen asuinalue. Uudet M2-Kotien vuokra-asunnot mahdollistavat energiatehokkaan vuokra-asumisen liikenteen solmukohdassa.

Lue lisää

Maria Ohisalo: “Pyritään siihen, ettei yksikään ihminen jäisi asunnottomaksi energiakriisin seurauksena”

Asunnottomuusseminaarissa keskusteltiin hyvinvointialueista ja asunnottomuusohjelmista. Tilaisuudessa puhunut ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo korosti työn jatkumisen merkitystä: “Aktiivisuutta tarvitaan koko ajan, ei ainoastaan Asunnottomien yönä.”

Lue lisää

Komissaari Nicolas Schmit: “Y-Säätiö inspiroi työllään”

Työllisyys- ja sosiaaliasioista komissaari Nicolas Schmit vieraili Suomen-vierailullaan Y-Säätiössä. Euroopan Unioni tavoittelee, että asunnottomuus on poistettu unionin alueelta 2030.

Lue lisää

Y-Säätiön hallitusohjelmatavoitteet: Suomesta maailman ensimmäinen asunnottomuuden poistanut maa

Määrätietoisella ja laaja-alaisella hyvinvointipolitiikalla asunnottomuuden ei myöskään anneta syntyä enää koskaan Suomeen uudelleen.

Lue lisää

Y-Säätiö palkittiin kesäduunikisassa toiseksi parhaimpana

Kilpailun tulokset perustuvat kesätyöntekijöiden tekemiin arvioihin. Palkintosijan perusteena on tasaisen vahva suoritus kaikilla kesätyökokemuksen osa-alueilla.

Lue lisää