AC-Sanaforin ja Y-Säätiön kampanjalle pronssia International Business Awardseissa

  • 14.8.2014
  • Uutinen

Kampanjan avulla onnistuttiin kohottamaan Y-Säätiön näkyvyyttä mediassa ja tarjoamaan enemmän mahdollisuuksia saada omaa ja kodittomien ääntä kuuluviin.

Kampanjan tarkoituksena oli levittää tietoisuutta kodittomuudesta ja parantaa Y-Säätiön tunnettuutta. Yleishyödyllinen ja poliittisesti sitoutumaton Y-Säätiö tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Tavoitteena on, että kenenkään ei tarvitse olla vailla kotia Suomessa.

Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen ja AC-Sanaforin toimitusjohtaja Tom Westerén olevat ylpeitä kampanjasta ja iloisia sen saamasta tunnustuksesta.

– Y-Säätiön kanssa on ollut ilo tehdä töitä. Siksi onkin erityisen hienoa nähdä, että myös alan arvovaltainen raati näki kampanjan arvokkaaksi ja onnistuneeksi, Westerén iloitsee.

– Y-Säätiön toiminta asunnottomuuden poistamiseksi perustuu vahvaan kumppanuuteen, koska meillä on lähes sata erilaista yhteistyökumppania. Viestinnässä yhteistyö AC-Sanaforin kanssa on ollut meille sekä helppoa että tuloksellista, Kaakinen kommentoi.

Kategorian voitto meni Tanskaan ja toinen sija Puolaan. AC-Sanafor palkittiin ainoana suomalaisena viestintätoimistona vuoden 2014 kilpailussa.

International Business Awards järjestettiin 11:ttä kertaa

International Business Awards (IBA) on kansainvälinen business-kilpailu, johon voi osallistua kuka tahansa liiketoimintaa harjoittava taho tai yksityishenkilö. Kilpailun tuomaristoon kuuluu johtavia talousvaikuttajia ja yritysjohtajia. Kilpailun palkintojenjakotilaisuus järjestetään Pariisissa 10. syyskuuta.

IBA on osa isompaa Stevie Awards -kilpailua, jonka alakategorioihin kuuluvat The International Business Awards, The American Business Awards, The Stevie Awards for Women in Business ja Stevie Awards for Sales & Customer Service. Kilpailun järjestää liike-elämän vaikuttajista koostuva The Stevie Awards Organization, jonka päämaja on Washington D.C:ssä Yhdysvalloissa. Kilpailun nimi, ”Stevie”, tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa kruunattavaa.

Lisätiedot: