Asunto ensin -kouluttajakoulutus

Kutsumme sinut, asumissosiaalisen työn ammattilainen, Asunto ensin -kouluttajakoulutukseen!

Mikä: Verkostokehittäjien Asunto ensin -kouluttajakoulutus järjestetään nyt kolmatta kertaa Suomessa. Nyt koulutukseen voivat hakea kaikki asumissosiaalisen työn ammattilaiset.

Mitä saat: Neljän päivän koulutuskokonaisuuden myötä saat virallisen Asunto ensin -kouluttajasertifikaatin ja valmiuden kouluttaa Asunto ensin -mallia ja työotetta esim. työyhteisössäsi. Koulutuksen pääpaino on työpajoissa, joissa otetaan haltuun ja jaetaan yhteisiä työvälineitä ja menetelmiä käytännön työssä hyödynnettäväksi. Pääset myös osaksi kouluttaja-verkostoa, joka mahdollistaa omien kokemuksien, ideoiden ja kysymyksien jakamisen. Asunto ensin -kouluttajana sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa oman organisaatiosi, paikkakuntasi ja hyvinvointialueesi asunnottomuustyön tulevaisuuteen.

Milloin: Nelipäiväinen koulutus järjestetään Helsingissä 13.9., 11.10., 15.11. ja 13.12. klo 9-16 välisenä aikana. Koulutus on maksuton. Ei haittaa, vaikkei Asunto ensin -malli olisi sinulle ennestään kovin tuttu. Tekemällä oppii! Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Tarvittaessa valinta tehdään hakemusten perusteella.

Ilmoittaudu mukaan nyt tai välitä tietoa eteenpäin organisaatiossasi!

Lisätietoja voit kysyä mia.saarela@ysaatio.fi