Asunto ensin -kouluttajakoulutus

Kutsumme sinut, asumissosiaalisen työn ammattilainen, Asunto ensin -kouluttajakoulutukseen!

Asunto ensin -kouluttajana sinulla on mahdollisuus toteuttaa hallitusohjelman mukaista asunnottomuustyötä omassa organisaatiossasi, paikkakunnallasi ja hyvinvointialueellasi. 

Mikä: Verkostokehittäjien Asunto ensin -kouluttajakoulutus järjestetään jo neljättä kertaa Suomessa. Nyt koulutukseen voivat hakea kaikki asumissosiaalisen työn ammattilaiset.

Mitä saat: Neljän päivän koulutuskokonaisuuden myötä saat Asunto ensin -kouluttajasertifikaatin ja valmiuden kouluttaa Asunto ensin -mallia ja työotetta esim. työyhteisössäsi. Koulutuksen pääpaino on työpajoissa, joissa otetaan haltuun ja jaetaan yhteisiä työvälineitä ja menetelmiä käytännön työssä hyödynnettäväksi. Pääset myös osaksi kouluttaja-verkostoa, joka mahdollistaa omien kokemuksien, ideoiden ja kysymyksien jakamisen. 

Milloin: Neliosainen koulutus järjestetään Helsingissä 3.9., 2.10., 6.11. sekä 4.12.2024 klo 9-16 välisenä aikana. Koulutus on maksuton. 

Ei haittaa, vaikkei Asunto ensin -malli olisi sinulle ennestään kovin tuttu. Tekemällä oppii! Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. 

Ilmoittaudu mukaan nyt tai välitä tietoa eteenpäin organisaatiossasi!

Lisätietoja voit kysyä mia.saarela@ysaatio.fi