Mukaan Jiippiin

Hae mukaan Jiippiin

Kaipaatko uusia seikkailuja sekä suuntaa elämälle?
Oletko 18-35-vuotias nuori aikuinen vailla työ- tai opiskelupaikkaa?
Olisiko mukavaa tutustua uusiin, jopa samanhenkisiin ihmisiin?

Kauden 2024 osallistujahaku on avattu

Jiippi-hankkeen toimintaan haetaan 2024 yhteensä 30 uutta osallistujaa hankkimaan ikimuistoisia elämyksiä ja oppimaan uusia taitoja.  Hanke tarjoaa sosiaalisen yhteisön, tukea työnhakuun ja paljon, paljon muuta.

Jiipissä purjehditaan, melotaan, retkeillään ja tehdään asioita yhdessä. Osallistujia kannustetaan ja tuetaan omatoimiseen retkeilyyn, eikä harrastamisen tarvitse olla rahasta kiinni: ohjaajat opastavat hankkimaan lainavarusteita ja löytämään matalan kynnyksen retkikohteita. Hankkeessa autetaan etsimään keikkatöitä ja tutustutaan kiinnostaviin opiskelumahdollisuuksiin.  Myös ammatillisen tutkinnon osien suorittaminen hankkeessa on tietyin ehdoin mahdollista.

Osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta eikä se vaikuta mihinkään tukiin. Hankkeessa pyritään luomaan mahdollisimman esteettömiä ympäristöjä ja jokainen hakija otetaan yksilöllisesti huomioon. Toimintaa leimaa ehdoton syrjimättömyyden periaate, ja osallistujat tutustuvat rauhassa toisiinsa ennen purjehduksia ja muita retkiä.

Tutustu Jiipin toimintaan näiden verkkosivujen tai Instagram-tilin kautta ja täytä linkin takana oleva hakemus, niin otamme yhteyttä. Voit myös ottaa yhteyttää hankkeen ohjaajiin ja tiedustella, vaikuttako toiminta sinulle sopivalta.

Kenelle:
Pääkaupunkiseudulla asuville nuorille aikuisille (18-35 v.), jotka ovat vailla työ- tai opiskelupaikkaa tai joilla on muutoin kasautuneita haasteita.

Linkki hakulomakkeeseen: https://link.webropol.com/s/jiippi2024