Haemme teknistä isännöitsijää Helsinkiin

Haemme pääkaupunkiseudulle teknistä isännöitsijää yksittäisten asunto-osakeyhtiöissä omistamiemme asuntojen ylläpitoon. Näitä asuntoja meillä on yli 3 500 kappaletta, joten työtä riittää.

Lue lisää

Haemme hankinta-asiantuntijaa Helsinkiin tai Tampereelle

Hankinta-asiantuntijana työskentelet säätiön kiinteistöyksikössä ja vastaat kiinteistöjen ylläpidon tarvitsemien monipuolisten hankintojen tarvemäärityksestä päätöksentekoon ja seuraat hankintaprojektien elinkaaren aikana toimittajien suoriutumista ja sopimusten toteutumista.

Lue lisää

Haemme määräaikaista palveluneuvojaa Helsinkiin

Tehtäviisi kuuluvat mm. monipuoliset asiakaspalvelutehtävät chatissa, puhelimitse, sähköpostitse ja asiakaspalvelussa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Lue lisää

Haemme vuokrausneuvottelijaa Helsinkiin

Tulet käsittelemään asuntohakemuksia, pidät asuntonäyttöjä ja pääset tarjoamaan asuntoja niitä tarvitseville. Vastuullesi kuuluu myös asuntoa hakeneiden ihmisten palvelemista puhelimitse ja sähköpostitse.

Lue lisää

Hyvinvointialueuudistus oli teemana Y-päivässä

Vuosittainen Y-Säätiön tapahtuma kokosi korona-ajan jälkeen yli satapäisen joukon asiantuntijoita Helsinkiin Paasitorniin kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Lue lisää

Asunto ensin -mallin juurruttaminen maailmalla vaatii rohkeutta

Asunto ensin on monissa maissa edelleen pilotti tai ylimääräinen osa asumisen peruspalveluita. Systeeminen muutos Asunto ensin -mallin juurruttamiseksi on vielä lastenkengissä.

Lue lisää

Haemme kesätyöntekijöitä Helsinkiin ja Jyväskylään

Haemme tulevaksi kesäksi kolmea kesäisännöitsijää Helsinkiin, Lahteen ja Jyväskylään. Meillä pääset tekemään arvokasta työtä kotien ja asukkaiden parissa!

Lue lisää

Y-Säätiön M2-Kodit rakennuttaa vuokra-asuntoja taiteilijoille Järvenpäähän

Järvenpäähän kulttuurihistoriallisesti arvokkaalle Pajalan alueelle valmistuu syksyllä 2023 Y-Säätiön M2-Kotien kerrostalo. Taloon valmistuu 50 erikokoista vuokra-asuntoa.

Lue lisää

Haemme vuokrausneuvottelijaa Tampereelle

Oletko ratkaisukeskeinen ja innostunut asiakaspalvelija? Tule meille vuokrausneuvottelijaksi Tampereelle!

Lue lisää

Y-Säätiö avustaa Ukrainan sodan uhreja

Y-Säätiö on päättänyt lahjoittaa yhteensä 10 000 euroa Suomen Punainen Risti ry:n ja Suomen UNICEF ry:n keräyksiin Ukrainan sodan uhrien tukemiseksi.

Lue lisää

Y-Säätiö elonkirjoa turvaamassa

Y-Säätiön Elonkirjotalo-hankkeen loppuraportti on julkaistu.
Y-Säätiö on tutkinut hankkeessa, kuinka puukerrostalon teknisillä ja tilallisilla ratkaisuilla voidaan turvata kaupunkiluonnon monimuotoisuutta ja pienentää asumisen hiilijalanjälkeä.

Lue lisää

Y-Säätiön M2-Kodit rakennuttaa yhteistyössä Yrjö ja Hanna Kodit -säätiön kanssa kerrostalon Helsingin Kalasatamaan

Liikenteen solmukohtaan ja erinomaisten palveluiden äärelle Kalasataamaan rakennetaan M2-Kotien ARA-vuokratalo.

Lue lisää