Asunto ensin, tukea ja neuvontaa seuraavaksi

Jos matkalla omaan kotiin on ollut isoja haasteita, pelkät avaimet kädessä eivät riitä. Vaarana on, että asunto lähtee alta häiriöiden tai maksuvaikeuksien vuoksi, bloggaa asumisneuvonnan tiiminvetäjä Anu Rantanen.  

Lue lisää

Jallukka-vuokratalon rakentaminen Tampereen Kalevaan alkaa

M2-Kodit ja Elmu-säätiö rakentavat yhdessä vuokrakoteja Kalevaan. Tampereen Jallukkaan muuttaa ensi vuonna kulttuurialan tekijöitä ja M2-Kotien asukkaita.

Lue lisää

Haemme isännöitsijää Helsinkiin vuorotteluvapaan sijaiseksi

Haemme Helsingin Hakaniemessä sijaitsevaan toimistoomme isännöitsijää vuorotteluvapaan sijaiseksi, hae 8.3. mennessä.

Lue lisää

Asunnottomuus laskee Suomessa jo seitsemättä vuotta

Tilanne on parantunut, mutta asunnottomuus on yhä 4 600 ihmisen arkea. ”Työtä on edelleen jatkettava, jotta jokaisella on Suomessa oma koti”, toimitusjohtaja Juha Kaakinen sanoo.

Lue lisää

Y-Säätiössä kokeillaan kestävän asumisen kummitoimintaa

Kummitoiminta on osa Ympäristöministeriön Kestävä kaupunki -ohjelmaa. Y-Säätiö on mukana ohjelmassa Helsingin seudun ympäristöpalveluiden kanssa.

Lue lisää

Kynnyksetön keikkatyö kiinnostaa asukkaitamme

Uuras-työllistymisohjelman lippulaivatuotteeksi ovat nousseet keikkatyöt. Monelle asukkaallemme keikkatyö on ollut väylä vakitöihin, bloggaa yritysyhteistyön kehittäjä Tia de Godzinsky. 

Lue lisää

Olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa

Kampanjan tavoitteena on paremman työelämän kehittäminen. Tuloksia mitataan vastuullisen työnantajan periaatteiden kautta.

Lue lisää

Haemme kahta projektityöntekijää Yksi meistä -hankkeeseen

Haemme kahta projektityöntekijää kolmevuotiseen Yksi meistä -hankkeeseen, jonka tavoitteena on Y-Säätiön asunnoissa asuvien yksinäisyyden vähentäminen. Hae 28.2. mennessä!

Lue lisää

Haemme hyviä tyyppejä monenlaisiin kesätöihin

Tule töihin Suomen vastuullisimpaan kesätyöpaikkaan, jossa pääset tekemään arvokasta työtä kotien ja asukkaiden parissa! Tehtäviä on eri puolilla Suomea. Jätä hakemus 10.3. mennessä.

Lue lisää

Meriheimo-purjehdukset synnyttävät yhteisön

Meriheimo-purjehdusten synnyttämä turvallinen ympäristö tukee nuorten osallistujien toimijuutta. Moni nuori aikuinen on pystynyt siirtymään elämässään eteenpäin – töihin tai opiskelemaan, bloggaa projektikoordinaattori Miikka Niemelä.  

Lue lisää

Haemme kesätyöntekijöitä vihertöihin!

Oletko vähintään 16-vuotias, oma-aloitteinen ja vastuullisen asenteen omaava nuori? Hae meille kesätöihin hoitamaan omistamamme M2-Kotien kiinteistöjen pihoja.

Lue lisää

Pasilan Postipuiston pohjoisen korttelin rakentaminen käynnistyi

Y-Säätiön omistama M2-Kodit on mukana suuressa kumppanuushankkeessa, jossa Pohjois-Pasilaan rakennetaan 300 asunnon kortteli. 

Lue lisää