Haemme kiinteistösiivoojaa pääkaupunkiseudulle

Toimialueeseesi kuuluu viisi pääkaupunkiseudun kohdetta, joiden siisteydestä kiinteistösiivooja on vastuussa. Tehtävä on vakituinen.

Lue lisää

Haemme vuokrausneuvottelijaa Helsinkiin

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.8.2019 saakka ja alkaa mahdollisimman pian, mielellään syyskuun alussa.

Lue lisää

Juha Kaakinen palkittiin Helsinki-päivässä

Y-Säätiön toimitusjohtaja palkittiin kultaisella Helsinki-mitalilla, joka on Helsingin kaupungin korkein tunnustus työstä kaupungin hyväksi.

Lue lisää

Millainen on asumisen ja työn tulevaisuus?

Demos Helsingin kanssa järjestämässämme asiantuntijoiden keskustelutilaisuudessa puhuttiin siitä, millaista tukea ihmisten hyvinvointi kaipaa digiaikana.

Lue lisää

Y-Säätiön hallituksen puheenjohtajisto valittiin

Seuraavat kaksi vuotta puheenjohtajana toimii Matti Harjuniemi Rakennusliitosta. Hallitus valitsi puheenjohtajat keskuudestaan 17.5. 

Lue lisää

Nuori, hae asuntoa ja työtä Kirkkonummelta

Kiinnostaisiko koti kimppakämpässä ja osa-aikainen työ omassa naapurustossa? Homma himaan -palvelu ja Y-Säätiö etsivät nuoria ainutlaatuiseen asumiskokeiluun.

Lue lisää

Vuoden 2017 vuosikertomuksemme julkaistiin

Viime vuotta rytmitti laajentuneen toimintamme kehittäminen. Kansainvälinen kiinnostus Y-Säätiön toimintaa kohtaan sai hämmentäviäkin mittasuhteita.

Lue lisää

Kesän purjehduksille haetaan nuoria osallistujia

Kohderyhmää ovat itsenäisen elämän alussa olevat nuoret, jotka toivovat positiivista muutosta. Purjehdukset ovat osa Y-Säätiön ja Suomen Purjelaivasäätiön hanketta.

Lue lisää

Y-Säätiölle valittiin vuosikokouksessa uusi hallitus

Y-Säätiön vuosikokouksessa valittiin Säätiölle hallitus seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Hallitus käyttää Y-Säätiössä ylintä päätösvaltaa.

Lue lisää

Tuottamamme käsikirja palkittiin Vuoden Huipuissa

Kirjaa kiiteltiin sen kauniista ja viimeistellystä ulkoasusta. Suomalaista asunnottomuustyötä käsittelevä teos tehtiin kansainväliselle yleisölle.

Lue lisää

Eriarvoisuustyöryhmä: Asunnottomuus puolitettava

Pääministerin asettama eriarvoisuutta pohtinut työryhmä esittää lisää kohtuuhintaista asumista ja toimia asunnottomuuden puolittamiseksi.

Lue lisää

Nuorten kasvava asunnottomuus osoittaa asumisneuvonnan tarpeen

Nopea puuttuminen asumisen ongelmiin ehkäisee häätöjä ja säästää rahaa. Asumisneuvontamme auttoi viime vuonna yli 50 nuorta turvaamaan asumisensa.

Lue lisää