Haemme siivoustyönohjaajaa Helsinkiin

Haemme Helsinkiin siivoustyönohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen käynnistämään ja kehittämään siivoustyön kokonaisuutta toimitiloissamme ja kohteissamme.

Lue lisää

Haemme isännöitsijää pääkaupunkiseudulle

Haemme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan nimettyjen pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asuinkiinteistöjen isännöinnistä ja asukasyhteistyöstä.

Lue lisää

Haemme vihertyöntekijöitä tulevalle kasvukaudelle

Oletko vihertöistä kiinnostunut, ulkona tehtävää fyysistä työtä pelkäämätön asukkaamme? Tule meille kausitöihin pääkaupunkiseudulle!

Lue lisää

Kesätöitä nuorille – haemme nurmikon leikkaajia!

Oletko vähintään 16-vuotias, oma-aloitteinen ja sinulla on vastuullinen asenne? Tule meille kesätöihin! Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa.

Lue lisää

Nuorten kasvava asunnottomuus osoittaa asumisneuvonnan tarpeen

Nopea puuttuminen asumisen ongelmiin ehkäisee häätöjä ja säästää rahaa. Asumisneuvontamme auttoi viime vuonna yli 50 nuorta turvaamaan asumisensa.

Lue lisää

Y-Säätiö rakennuttaa vuokra-asuntoja Uuteenkaupunkiin

Uusilla asunnoilla ratkotaan vuokra-asuntopulaa, jonka autoteollisuuden piristyminen on kaupungissa aiheuttanut. Kodit valmistuvat jo ensi vuonna.

Lue lisää

Vinkkejä kesätyön hakuun meiltä ja muualta

Työllistämme tänäkin kesänä kymmeniä ihmisiä erilaisiin tehtäviin. Työssä pääset oppimaan uutta ja keräämään arvokasta työkokemusta. Toisinaan kesätyö voi muuttua myöhemmin vakituiseksi työksi.

Lue lisää

Kansainväliset asunnottomuusasiantuntijat koolla

Asunto ensin -periaatteen ympärille koottu asiantuntijaverkosto kokoontui Helsingissä. Tilaisuuteen osallistui myös päättäjiä eri maista.

Lue lisää

Y-Säätiö osti kiinteistöyhtiön Martinus-säätiöltä

Y-Säätiön hankkima Kiinteistö Oy Martinuskodit omistaa kaksi kiinteistöä Tampereella. Ne ovat vuokrattuina päihde- ja mielenterveyskuntoutujien käyttöön.

Lue lisää

ARA-asuntojen tiukoista tulorajoista luovutaan

Y-Säätiö-konsernin Kiinteistö Oy M2-Kodit omistaa valtion tukemia ARA-vuokra-asuntoja, joten tulorajoja seurattiin tiiviisti myös M2-Kotien asukasvalinnoissa.

Lue lisää

Sote-uudistus keskustelutti Y-Päivässä

Kymmenettä kertaa järjestetty Y-Päivä toi yhteen laajan asiantuntijajoukon keskustelemaan asumisen kysymyksistä.

Lue lisää

Tampereelta etsitään asuntoja välivuokraukseen

Tampereen kaupungilla on käynnissä Y-Säätiön kanssa välivuokrauksen yhteistyömalli. Tavoitteena on löytää kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

Lue lisää