Y-Säätiö ja M2-Kodit tarjoavat koteja elämän tilanteisiin

  • 1.12.2023
  • Uutinen
  • M2-Kodit, Y-Säätiö

Joulukuussa käynnistyy Y-Säätiön ja M2-Kotien ensimmäinen yhteiskampanja. Kampanjassa tuodaan esiin, että jokaisella tulee olla paikka, jota voi kutsua kodiksi. Koti on tukikohta, jossa jokainen voi elää omannäköistä elämää.

Y-Säätiö on asunnottomuuden poistamiseen tähtäävä yleishyödyllinen ja poliittisesti sitoutumaton toimija. M2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, joka hallinnoi yli 11 000 asuntoa ympäri Suomea.

Y-Säätiön ja M2-Kotien perustehtävänä on turvata, että jokaisella meillä on koti ja yhteisessä strategiassamme panostamme tähän tehtävään. Tällä strategiakaudella rakennamme osaltamme oikeudenmukaista yhteiskuntaa, joka ei unohda ketään.

Joulu-tammikuussa näkyvä valtakunnallinen kampanja on rakennettu yhteisten arvojemme ja mission pohjalta. Kampanjalla haluamme kertoa yhdessä tekemämme työn merkityksestä ja korostaa Y-Säätiön ja M2-Kotien keskinäistä yhteyttä valtakunnallisena voittoa tavoittelemattomana vuokranantajana.

Vastuullisena vuokranantajana edistämme kaikilla toimillamme asukkaidemme hyvinvointia sekä kestävää elämäntapaa:

Tarjoamme koteja elämän tilanteisiin. Emme sanele, millaista elämää kunkin on elettävä. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että jokaisella on oman elämänsä tukikohtana turvallinen koti. Sellainen, joka antaa mahdollisuuden hyvälle elämälle. Koti ei ole menestyksen mitta, eikä palkinto oikeista valinnoista. Oma koti ei ole etuoikeus vaan ihmisoikeus.

Tutustu M2-Kotien vapaisiin asuntoihin