Käsikirja suomalaisesta asunnottomuustyöstä julkaistu

  • 25.10.2017
  • Uutinen

Olemme tuottaneet teoksen avuksi kaikille asunnottomuustyötä tekeville ja teemasta kiinnostuneille. Kirja on ladattavissa ilmaiseksi.

Olemme tuottaneet teoksen avuksi kaikille asunnottomuustyötä tekeville ja teemasta kiinnostuneille. Kirja on ladattavissa ilmaiseksi.

Käsikirjamainen A Home of Your Own -teos on tehty englanniksi, sillä suomalainen asunnottomuustyö kiinnostaa laajasti ulkomailla. Tästä on kiittäminen suomalaisen asunnottomuustyön vaikuttavuutta.

Kirja pyrkii vastaamaan kysymyksiin siitä, millaisilla toimilla asunnottomuus on saatu Suomessa vähenemään. Suomi on ainoa Euroopan maa, jossa näin on tapahtunut viimeisten vuosien aikana. Teos valottaa kuinka onnistuneen asunnottomuustyön avain on ollut ennen kaikkea toimijoiden yhteinen työskentely saman päämäärän eteen. Yhteistyötä vaaditaan edelleen, sillä asunnottomia on vielä lähes 7 000.

A Home of Your Own -teos esittelee suomalaisen asumisen erilaisia muotoja erityisesti kansainvälisiä lukijoita ajatellen. Myös suomalaisen yhteiskunnan tarjoamat tukimuodot avataan kirjassa.

Kirjan tekoon on osallistunut paitsi Y-Säätiön asiantuntijoita, myös laaja joukko asunnottomuustyön eksperttejä eri organisaatioista. Kirjassa haastatellaan lisäksi asunnottomuutta kokeneita ihmisiä.

Lataa A Home of Your Own -kirja ilmaiseksi englanninkielisiltä sivuiltamme.