Haemme vuokrausneuvottelijaa Tampereelle

Oletko ratkaisukeskeinen ja innostunut asiakaspalvelija? Tule meille vuokrausneuvottelijaksi Tampereelle!

Mitä tulet tekemään?

Työpäiväsi meillä ovat monipuolisia. Tulet käsittelemään asuntohakemuksia, pidät asuntonäyttöjä ja pääset tarjoamaan asuntoja niitä tarvitseville. Vastuullesi kuuluu myös asuntoa hakeneiden ihmisten palvelemista puhelimitse ja sähköpostitse. Teet työtä yhdessä työparisi ja muun tiimin kanssa. Tehtävä on vakituinen.

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä yhdessä asiakkaiden kanssa, näet työssäsi kehitysmahdollisuuksia ja olet valmis ottamaan vastuuta.

Palkka tässä tehtävässä on noin 2 700-3 100 euroa kuukaudessa.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että omaat asiakaspalveluhenkisen ja ystävällisen asenteen. Ratkaisukeskeisyys on työssäsi tärkeää. Uskallat ottaa rohkeasti yhteyttä asiakkaaseen ja näet mahdollisuuksia palvella häntä mahdollisimman hyvin.

Toivomme kiinteistöalan koulutusta tai työkokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä asenteesi ratkaisee. Sinulla voi olla myös muu kaupallinen tausta. Toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Muiden kielien osaamisesta on etua.

Asuntonäyttöjen järjestäminen edellyttää, että sinulla on ajokortti ja oma auto käytettävissäsi.

Eduksesi on, jos sinulta löytyy jo näitä taitoja:

  • Kokemusta asuntonäyttöjen järjestämisestä
  • Huoneenvuokralain ja ARA-säädösten tuntemusta
  • Tampuuri-kiinteistöjärjestelmän osaamista

Miksi tulisit töihin Y-Säätiöön?

Työntekijämme kertovat, että meillä on tosi mukava tehdä töitä. Et ole koskaan yksin, sillä työkaverit auttavat kiperissä tilanteissa. Meillä saa myös tehdä omien arvojensa mukaista työtä, jos sydäntä lähellä on yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja oman kodin turvaaminen jokaiselle.

Sinun ei tarvitse olla täysin valmis tekijä tähän rooliin, sillä tuemme kehitystäsi. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen. Meillä on kilpailukykyiset edut ja työ joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää vuokrauspäällikkö Nina Viljaselta 24. ja 31.1.4. klo 14-15 numerosta 020 7020 360.

Jos tehtävä tuntui omalta, täytä hakemus TÄSTÄ linkistä ja liitä siihen ansioluettelosi viimeistään 2.2.2023.

Tietoa yrityksestä

Voittoa tavoittelematon Y-Säätiö on perustettu vuonna 1985 poistamaan asunnottomuus Suomesta. Tällä tiellä olemme tänäkin päivänä. Olemme asunnottomuuden asiantuntija sekä laadukkaan ja kohtuuhintaisen asumisen tarjoaja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Koska asunnottomuutta poistetaan ennen kaikkea asunnoilla, meillä on yli 18 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tarjoava M2-Kodit on osa konserniamme.

Säätiömme pääkonttori on Helsingin Hakaniemessä ja meillä on asukkaita palvelevat toimistot myös Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa.

ysaatio.fi ja m2kodit.fi

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

 

Mitä ajattelit jutusta?

Merkitty avainsanoilla ,