Kesäksi palveluneuvojaksi Helsinkiin? Meillä Y-Säätiössä on paikka sinulle!

Haluatko viettää kesäsi merkityksellisessä työssä vuokra-asumisen ja asunnon hakemisen parissa? Etsimme kesäksi asiakaspalvelutiimiimme kahta innokasta ja motivoitunutta palveluneuvojaa Helsinkiin. Työssäsi palveluneuvojana olet tärkeä osa asiakkaan kohtaamista asumisen ja hakemisen ajankohtaisissa asioissa. Tule mukaan rakentamaan parempaa asumista!

Miksi liittyä joukkoomme?

Panostamme vahvasti asiakastyytyväisyyteen. Palveluneuvojanamme olet avainasemassa tukemassa asukkaidemme onnistunutta asumista ja asiakaskokemusta sekä sujuvaa yhteistyötä M2-Kotien muiden asiantuntijoiden kanssa. Myös työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tuemme sitä tarjoamalla joustavia työaikaratkaisuja sekä mahdollisuuden etätyöhön.

Meillä on tutkitusti hyvä ilmapiiri töissä. Olemme voittaneet Vuoden kesätyönantaja -kilpailun kolmesti. Meille tullaan takaisin. Viime vuoden kesätyöntekijöistä useampi palaa hommiin taas tänä kesänä. Saat heiltä arvokasta tukea ja oppia oman työsi onnistumisen tueksi.

Mitä teet?

• Neuvot asukkaita ajankohtaisissa asumiseen liittyvissä asioissa eri kanavilla kuten chatissa, puhelimessa, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa ja henkilökohtaisesti.
• Käsittelet asuntohakemuksia, pl. asukasvalinnat, joista vastaavat vuokrausneuvottelijat.
• Hoidat asiakassuhteita ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti ja avustat vuokraustoiminnassa.
• Toimit yhteyshenkilönä M2-Kotien asiantuntijoiden, huollon ja asukkaan välillä.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että hyvä asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, olet täysi-ikäinen ja tarkka työssäsi. Tartut haasteisiin aktiivisesti ja etsit aina parhaita ratkaisuja. Odotamme, että sitoudut tehtävään koko kesäkauden ajaksi. Kyseessä on määräaikainen kesäsijaisuus, joka kestää toukokuun lopusta elokuun loppuun.

Hae meille, jos

• Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen.
• Arvostat hyvää asiakaskokemusta ja haluat tarjota sitä asukkaillemme ja hakijoillemme.
• Nautit tiimityöskentelystä ja jaat osaamistasi mielelläsi muiden kanssa.
• Arvostat vastuullista ja itsenäistä työtä.
• Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Muusta kielitaidosta kuten ruotsi, venäjä, viro ja arabia on etua.
• Olet käytettävissä 27.5.–30.8.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, merkityksellisen ja vastuullisen työn, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus kutsua paikkaa omaksi kodikseen. Samalla avautuu mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi asumisen asiantuntijana, sillä haluamme tukea sinua jatkuvassa oppimisessa ja osaamisesi syventämisessä. Palkitsemme panoksesi kilpailukykyisellä palkalla, joka heijastaa osaamistasi ja sitoutumistasi organisaatioomme. Liityt myös mahtavaan tiimiimme, joka on valmis auttamaan kiperissä tilanteissa ja ylläpitämään mukavaa työilmapiiriä. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväinen ja osaava tiimi luo edellytykset menestykselliselle työskentelylle ja asiakkaidemme parhaalle palvelulle.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus ja liitä siihen ansioluettelosi viimeistään 22.2.2024. Jos sinulla jäi kysyttävää tehtävästä, voit soittaa HR-asiantuntija Anu Ellwoodille tiistaisin klo 14–15 p. 020 702 0266.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Tietoa meistä

Meidät on kruunattu parhaana työnantajana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa vuosina 2019 ja 2021 ja 2023. Vuonna 2020 ja 2022 sijoituimme toiseksi. Palkintojen takana ovat omien kesätyöntekijöidemme antamat erinomaiset arviot. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa myös tulevana kesänä.

Voittoa tavoittelematon Y-Säätiö on perustettu vuonna 1985 poistamaan asunnottomuus Suomesta. Tällä tiellä olemme tänäkin päivänä. Olemme asunnottomuuden asiantuntija sekä laadukas ja kohtuuhintainen vuokrataloyhtiö. Koska asunnottomuutta poistetaan ennen kaikkea asunnoilla, meillä on 19 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla.

Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tarjoava M2-Kodit on osa konserniamme. Säätiömme pääkonttori on Helsingin Hakaniemessä ja meillä on asukkaita palvelevat toimistot myös Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa. ysaatio.fi ja m2kodit.fi