Haemme vihertyön ammattilaisia

Vihertyön ammattilainen, tule meille töihin luomaan viihtyisiä asuinympäristöjä. Haemme innokkaita kausityöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitsevien noin 100 kiinteistömme pihojen hoitotöihin tulevalle kasvukaudelle.

Mitä tulet tekemään?

Työpäiväsi meillä ovat monipuolisia. Vihertyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat oman vastuualueesi yleisten alueiden monipuoliset ylläpitotyöt sekä pienimuotoiset viherrakennustyöt. Alueeseesi voi kuulua sekä uudiskohteita että vanhoja pihaympäristöjä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Viihdyt meillä, jos pidät fyysisestä työstä ja haluat luoda viihtyisiä asuinympäristöjä vuokralaisillemme. Nautit työskentelystä koko ajan kehittyvässä työyhteisössä. Tavoittelemme vihertyössämme monimuotoisuuden lisäämistä piha-alueillamme.

Vihertyöntekijöiden työsuhteet ovat määräaikaisia. Ne kestävät 6–7 kuukautta ja alkavat huhtikuussa. Viikkotyöaika on 37 h 15 min. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Tikkurilassa.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on puutarha-alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta viheralalta. Lisäksi odotamme, että olet ahkera ja fyysinen kuntosi on hyvä. Ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön. Tulet myös hyvin toimeen suomen kielellä.

Miksi tulisit töihin Y-Säätiöön?

Työntekijämme kertovat, että meillä on tosi mukava tehdä töitä. Et ole koskaan yksin, sillä työkaverit auttavat kiperissä tilanteissa. Meillä saa myös tehdä omien arvojensa mukaista työtä, jos sydäntä lähellä on yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja oman kodin turvaaminen jokaiselle.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tuemme tätä kattavilla hyvinvointieduilla.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää puutarhuri Seija Olanderilta puh. 020 702 0342.

Jos tehtävä tuntuu omalta, täytä hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 29.2.2024 mennessä. Toimithan pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Tietoa meistä

Voittoa tavoittelematon Y-Säätiö on perustettu vuonna 1985 poistamaan asunnottomuus Suomesta. Tällä tiellä olemme tänäkin päivänä. Olemme asunnottomuuden asiantuntija sekä laadukkaan ja kohtuuhintaisen asumisen tarjoaja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Koska asunnottomuutta poistetaan ennen kaikkea asunnoilla, meillä on lähes 19 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tarjoava M2-Kodit on osa konserniamme. ysaatio.fi ja m2kodit.fi

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.