Haemme kesätyöntekijöitä hoitamaan pihojamme

Oletko vähintään 16-vuotias, oma-aloitteinen ja vastuullisen asenteen omaava asukkaamme? Hae meille kesätöihin M2-Kotien kiinteistöjen ulkoalueiden hoitotyöhön.

Mitä tulet tekemään?

Työpäiväsi meillä ovat monipuolisia. Tehtäviisi kuuluu mm. nurmikoiden leikkausta, rikkakasvien kitkentää ja pensaiden leikkausta. Olet osa isompaa tiimiä, joka työskentelee eri puolilla pääkaupunkiseutua sijaitseville kiinteistöillämme.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä et tarvitse aikaisempaa työkokemusta, vaan saat hyvän perehdytyksen eri tehtävänvaiheisiin. Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta, otat vastuuta tehtävistäsi sekä tulet töihin aurinkoisella asenteella.

Työsuhteiden pituudet vaihtelevat kuukaudesta koko kesän mittaisiin työsuhteisiin. Osassa tehtävistä edellytämme 18 vuoden ikää ja ajokorttia. Annamme etusijan valinnoissa Y-Säätiön ja M2-Kotien asukkaille.

Miksi tulisit töihin Y-Säätiöön?

Työntekijämme kertovat, että meillä on tosi mukava tehdä töitä. Et ole koskaan yksin, sillä työkaverit auttavat kiperissä tilanteissa. Meillä saa myös tehdä omien arvojensa mukaista työtä, jos sydäntä lähellä on yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja oman kodin turvaaminen jokaiselle.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää puutarhuri Seija Olanderilta ajalla 20.–22.2. klo 10–14, puh. 020 702 0342.
Jos tehtävä tuntuu omalta, täytä hakemus viimeistään 29.2.2024.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Tietoa meistä

Meidät on kruunattu parhaana työnantajana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa vuosina 2019 ja 2021 ja 2023. Vuonna 2020 ja 2022 sijoituimme toiseksi. Palkintojen takana ovat omien kesätyöntekijöidemme antamat erinomaiset arviot. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa myös tulevana kesänä.

Voittoa tavoittelematon Y-Säätiö on perustettu vuonna 1985 poistamaan asunnottomuus Suomesta. Tällä tiellä olemme tänäkin päivänä. Olemme asunnottomuuden asiantuntija sekä laadukkaan ja kohtuuhintaisen vuokrataloyhtiö. Koska asunnottomuutta poistetaan ennen kaikkea asunnoilla, meillä on 19 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla.

Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tarjoava M2-Kodit on osa konserniamme. Säätiömme pääkonttori on Helsingin Hakaniemessä ja meillä on asukkaita palvelevat toimistot myös Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa. ysaatio.fi ja m2kodit.fi