Haemme kesätyöntekijöitä Helsinkiin ja Jyväskylään

Haemme tulevaksi kesäksi kolmea kesäisännöitsijää Helsinkiin ja Jyväskylään. Meillä pääset tekemään arvokasta työtä kotien ja asukkaiden parissa!

Mitä tulet tekemään?

Isännöitsijänä teet asuntotarkastuksia asukkaiden vaihtuessa sekä toimit yhteyshenkilönä M2-Kotien ja asukkaan välillä.

Jyväskylässä pääset kokemaan sekä vuokraamisen että asumisen aikaisen toiminnan yhdistetyissä isännöitsijän ja vuokrausneuvottelijan tehtävissä.

Vuokrausneuvottelijana käsittelet asuntohakemuksia ja niiden liitteitä. Lisäksi tarjoat ja esittelet vapautuvia asuntoja hakijoille.

Kaikissa tehtävissä teet töitä itsenäisesti, mutta saat aina muun tiimin tuen. Työt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuvat elokuun loppuun.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että hyvä asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, olet täysi-ikäinen ja tarkka työssäsi. Isännöitsijän tehtävissä tarvitset ajokorttia tehtäviesi hoitamiseen. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, muttei edellytys.

Hae meille kesätöihin viimeistään 19.2. Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti ja ilmoitamme rekrytoinnin edistymisestä hakijoille.

Miksi tulisit töihin Y-Säätiöön?

Työntekijämme kertovat, että meillä on tosi mukava tehdä töitä. Et ole koskaan yksin, sillä työkaverit auttavat kiperissä tilanteissa. Tulevana kesänä meille palaa myös useita viime kesän kesätyöntekijöitä, joten saat heiltäkin tärkeää tukea. Meillä saa tehdä omien arvojensa mukaista työtä, jos sydäntä lähellä on yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja oman kodin turvaaminen jokaiselle.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tuemme tätä mm. joustavilla työaikaratkaisuilla ja etätyömahdollisuudella.

Kiinnostuitko?

Jos sinulle jäi kysyttävää avoinna olevista tehtävistämme, voit soittaa HR-asiantuntija Anu Ellwoodille tiistaisin klo 14–15 p. 020 702 0266.

Mistä tehtävästä kiinnostuit? Täytä hakemus klikkaamalla TÄSTÄ linkistä ja liitä siihen ansioluettelosi viimeistään 19.2.2023.

Tietoa meistä

Meidät on kruunattu parhaana työnantajana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa vuosina 2019 ja 2021. Vuonna 2020 ja 2022 sijoituimme toiseksi. Palkintojen takana ovat omien kesätyöntekijöidemme antamat erinomaiset arviot. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa myös tulevana kesänä.

Voittoa tavoittelematon Y-Säätiö on perustettu vuonna 1985 poistamaan asunnottomuus Suomesta. Tällä tiellä olemme tänäkin päivänä. Olemme asunnottomuuden asiantuntija sekä laadukkaan ja kohtuuhintaisen asumisen tarjoaja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Koska asunnottomuutta poistetaan ennen kaikkea asunnoilla, meillä on 18 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tarjoava M2-Kodit on osa konserniamme. Säätiömme pääkonttori on Helsingin Hakaniemessä ja meillä on asukkaita palvelevat toimistot myös Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa. ysaatio.fi ja m2kodit.fi

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

 

Mitä ajattelit jutusta?

Merkitty avainsanoilla ,