Haemme puutarhuria

Oletko oma-aloitteinen ja näkemyksellinen viheralan ammattilainen? Tule meille puutarhuriksi hoitamaan pääkaupunkiseudun pihakohteitamme!

Mitä tulet tekemään?

Meillä saat oman alueen hoidettavaksesi Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelta. Pääset kunnostamaan ja ylläpitämään erilaisten kiinteistöjemme piha-alueita. Apunasi sinulla on moniammatillinen tukiverkosto.

Viihdyt meillä, jos olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Tehtävä on määräaikainen alkaen huhtikuun alussa ja päättyen lokakuun lopussa 2022.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on puutarhurin koulutuksella hankitut perustiedot ja osaat käyttää erilaisia vihertyössä tarvittavia sekä sähköisiä että polttomoottorikäyttöisiä työkaluja ja -koneita. Ajokortti ja uskallus ajaa pääkaupunkiseudulla ovat oleellisia tehtävässä menestymisessä.

Miksi tulisit töihin Y-Säätiöön?

Työntekijämme kertovat, että meillä on tosi mukava tehdä töitä. Et ole koskaan yksin, sillä työkaverit auttavat kiperissä tilanteissa. Meillä saa myös tehdä omien arvojensa mukaista työtä, jos sydäntä lähellä on yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja oman kodin turvaaminen jokaiselle.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tuemme tätä kattavilla hyvinvointieduilla, joustavilla työaikaratkaisuilla ja etätyömahdollisuudella.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää puutarhuri Seija Olanderilta 28.12. ja 29.12. klo 10–14 numerosta 020 7020 342.

Jos tehtävä tuntui omalta, lähetä hakemus ja liitä siihen ansioluettelosi viimeistään 31.1.2022.

 

Mitä ajattelit jutusta?