Haemme käyttöönoton koordinaattoria Helsinkiin

Oletko IT-orientoitunut ja toimeen tarttuva? Haemme nyt käyttöönoton koordinaattoria työskentelemään uuden toiminnanohjausjärjestelmän parissa.

Mitä tulet tekemään?

Työpäiväsi meillä ovat monipuolisia. Tehtäviisi kuuluvat mm. toimia projektipäällikön tukena, työpajojen fasilitointi, konserniyksiköiden välisten yhteyksien ylläpito, uuteen järjestelmään perehtyminen, loppukäyttäjien tukeminen, tietosisältöjen hallinta. Teet tiiviisti työtä yhdessä projektipäällikön kanssa.

Viihdyt meillä, jos innostut uusien järjestelmien tuomista mahdollisuuksista ja tahdot oppia mitä kaikkea sisältyy isoon käyttöönottoprojektiin.

Tehtävä on määräaikainen projektin keston 1,5 vuoden ajan. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet motivoitunut ja omaat asiakaspalveluhenkisen ja ystävällisen asenteen. Ratkaisukeskeisyys on työssäsi tärkeää ja omaksut nopeasti uudet kokonaisuudet. Et pelkää kiireistäkään työpäivää, etkä kiperässäkään tilanteessa jää toimettomaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on soveltuva IT-alan koulutus loppusuoralla, kokemusta ja ymmärrystä IT-järjestelmistä, integraatioista ja migraatioista joko työn kautta tai opinnoista.

Eduksesi on, jos sinulta löytyy jo:

  • kokemusta kiinteistöalalta
  • kokemusta Tampuuri-kiinteistöjärjestelmästä

Miksi tulisit töihin Y-Säätiöön?

Työntekijämme kertovat, että meillä on tosi mukava tehdä töitä. Et ole koskaan yksin, sillä työkaverit auttavat kiperissä tilanteissa. Meillä saa myös tehdä omien arvojensa mukaista työtä, jos sydäntä lähellä on yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja oman kodin turvaaminen jokaiselle.

Sinun ei tarvitse olla täysin valmis tekijä tähän rooliin, sillä tuemme kehitystäsi. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen. Meillä on kilpailukykyiset edut ja työ joustaa elämäntilanteesi mukaan. Palkkaus suhteutuu kokemuksen ja osaamisen suhteen.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää digimanageri Joni Qvickströmiltä 10.8. klo 12–14 ja 19.8. klo 12–14 numerosta 020 702 0388. (15.8. soittoaika jouduttu valitettavasti siirtämään.)

Jos tehtävä tuntui omalta, täytä hakemus ja liitä siihen ansioluettelosi viimeistään 21.8.2022.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Tietoa yrityksestä

Voittoa tavoittelematon Y-Säätiö on perustettu vuonna 1985 poistamaan asunnottomuus Suomesta. Tällä tiellä olemme tänäkin päivänä. Olemme asunnottomuuden asiantuntija sekä laadukkaan ja kohtuuhintaisen asumisen tarjoaja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Koska asunnottomuutta poistetaan ennen kaikkea asunnoilla, meillä on yli 18 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tarjoava M2-Kodit on osa konserniamme. Säätiömme pääkonttori on Helsingin Hakaniemessä ja meillä on asukkaita palvelevat toimistot myös Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa.

 

Mitä ajattelit jutusta?