Haemme kausityöntekijöitä pihojen hoitotöihin

Haemme nyt

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ

Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kirkkonummella sijaitsevien kiinteistöjemme pihojen hoitotöihin kasvukaudelle 2021.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluvat pihojen hoitotyöt, muun muassa kitkentä, lannoitus, pensaiden ja puiden leikkuu sekä pienimuotoinen istutustyö.

Toivomme hakijoilta puutarha-alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta viheralalta, ahkeruutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Ajokortti on välttämätön.

Työsuhteet ovat määräaikaisia 6-7 kk ja alkavat huhtikuussa. Viikkotyöaika on 37 h 15 min.

Kysy lisää puutarhuri Hillevi Korkalalta puh. 020 702 0342.

Jos tehtävä tuntui omalta, täytä hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 21.2.2021 mennessä. Toimi pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Kesätyöntekijämme arvioivat meidät parhaaksi kesätyönantajaksi 2019 pienten ja keskisuurten työnantajien sarjassa Vastuullinen kesäduuni-kilpailussa. Vuoden 2020 osalta sijoituimme toiseksi.

Y-Säätiö on yleishyödyllinen organisaatio, joka edistää yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Säätiö on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon. Säätiöllä on yli 17 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla. / ysaatio.fi

M2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, joka omistaa ja hallinnoi Y-Säätiön kohtuuhintaisia ARA-vuokra-asuntoja ympäri Suomea. / m2kodit.fi

 

Mitä ajattelit jutusta?