Haemme kahta projektityöntekijää Yksi meistä -hankkeeseen

Haemme kolmevuotiseen Yksi meistä -hankkeeseen

kahta PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Yksi meistä –hanke on Y-Säätiön koordinoima ja vuosina 2020-2022 toteutettava STEAn avustama hanke, jossa tavoitteena on Y-Säätiön asunnoissa asuvien yksinäisyyden vähentäminen monitoimijaisella yhteistyöllä. Hanke toteutetaan Itä-Helsingissä ja Lahdessa, joista kumpaankin haetaan yhtä projektityöntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin. Itä-Helsingissä pääasiallisin projektin kohderyhmä on miehet ja Lahdessa kaikki säätiön asukkaat.

Projektityöntekijänä jalkaudut kohtaamaan asukkaita, teet yhteistyötä hankepaikkakunnilla jo toimivien tahojen kanssa, olet luomassa hankkeelle kehittämisverkostoa ja autat asukkaita löytämään mielenkiinnon kohteita ja monipuolisia osallistumismahdollisuuksia. Teet tiimityötä toisen projektityöntekijän ja projektin koordinoinnista vastaavan projektipäällikön kanssa. Tehtävät sijoittuvat kehittämisyksikköön.

Sinulla on erinomaiset verkosto- ja yhteistyötaidot. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja pärjäät hyvin myös englannilla. Lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, työotteesi on positiivinen ja osaat innostaa ja motivoida ihmisiä mukaan yhteiseen työskentelyyn.

Odotamme:

  • soveltuvaa esim. sosiaalialan koulutusta
  • vankkaa asiakastyön osaamista sekä hyviä kohtaamisen ja vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta projektityöstä
  • asunto ensin -periaatteen tuntemusta
  • matkustusvalmiutta pääasiassa projektipaikkakunnilla

Meillä saat:

  • arvostetun työnantajan
  • monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä asiantuntijaorganisaatiossa
  • kannustavan työyhteisön
  • nykyaikaisen työskentely-ympäristön työvälineineen

Puhelintiedusteluihin vastaa 13.2. klo 12-16 ja 25.2. klo 9-12 hankkeen projektipäällikkö, erityissuunnittelija Maria Degerman, puh. 020 7020264.

Jos tehtävä tuntuu omalta, täytä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2020.

Y-Säätiö on yleishyödyllinen organisaatio, joka edistää yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Säätiö on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon. Säätiöllä on yli 17 000 asuntoa noin 50 paikkakunnalla. / ysaatio.fi

M2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, joka omistaa ja hallinnoi Y-Säätiön kohtuuhintaisia ARA-vuokra-asuntoja ympäri Suomea. / m2kodit.fi

Mitä ajattelit jutusta?