Haemme asumisneuvojaa Lahteen/Tampereelle

Oletko ratkaisukeskeinen ja motivoitunut ammattilainen? Tule meille asumisneuvojaksi!

Mitä tulet tekemään?

Asumisneuvojana tehtäviisi kuuluvat häätöjen ehkäisy ja asukkaidemme yksilöllinen henkilökohtainen neuvonta. Oleellista on myös verkostotyö ja alueellisten yhteistyörakenteiden ylläpito sekä vahvistaminen, vuokravelkatilanteiden ja muiden asumiseen liittyvien ongelmien hoitaminen sekä näiden toimintamallien kehittäminen, dokumentointi- ja arviointimallien kehittäminen. Tehtävään kuuluu myös asukasvalintaa ja asumisen tukipalvelujen koordinointia yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Toimipisteenäsi voi olla Lahti tai Tampere. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2023 saakka. Palkka tässä tehtävässä on noin 2500–2900 euroa kuukaudessa.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, motivoitunut, ystävällisen asiakaspalveluhengen omaava ja oma-aloitteinen, etkä kiperässäkään tilanteessa jää sanattomaksi. Suomen kielen taitosi on sujuvaa, mutta pystyt palvelemaan asiakkaita ainakin englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan koulutusta. Etua on asuntovuokraustoiminnan ja huoneenvuokralain tuntemuksesta. Tehtävä sopii myös alan opiskelijalle. Voimme tarvittaessa sopia myös opintoihisi liittyvän harjoittelun suorittamisesta meillä.

Eduksesi on, jos sinulta löytyy jo:

  • kokemusta joko nuorten, perheiden, ikääntyneiden tai maahanmuuttajien parissa tehtävästä työstä
  • ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Miksi tulisit töihin Y-Säätiöön?

Työntekijämme kertovat, että meillä on tosi mukava tehdä töitä. Et ole koskaan yksin, sillä työkaverit auttavat kiperissä tilanteissa. Meillä saa myös tehdä omien arvojensa mukaista työtä, jos sydäntä lähellä on yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja oman kodin turvaaminen jokaiselle.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tuemme tätä kattavilla hyvinvointieduilla, joustavilla työaikaratkaisuilla ja etätyömahdollisuudella.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää asiakkuusjohtaja Eeva Tammisalolta keskiviikkona 3.8. ja 10.8. klo 13–14 numerosta 020 702 0308.

Jos tehtävä tuntui omalta, täytä hakemus ja liitä siihen ansioluettelosi viimeistään 21.8.2022.

Tietoa meistä

Voittoa tavoittelematon Y-Säätiö on perustettu vuonna 1985 poistamaan asunnottomuus Suomesta. Tällä tiellä olemme tänäkin päivänä. Olemme asunnottomuuden asiantuntija sekä laadukkaan ja kohtuuhintaisen asumisen tarjoaja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Koska asunnottomuutta poistetaan ennen kaikkea asunnoilla, meillä on yli 18 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tarjoava M2-Kodit on osa konserniamme. Säätiömme pääkonttori on Helsingin Hakaniemessä ja meillä on asukkaita palvelevat toimistot myös Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Mitä ajattelit jutusta?