Hae meille kesätöihin eri puolille Suomea

Tule tekemään arvokasta työtä kotien ja asukkaiden parissa yhteen Suomen vastuullisimmista työpaikoista! Kesän 2021 työpaikat ovat nyt auki.

Kesätyöntekijämme arvioivat meidät parhaaksi kesätyönantajaksi Vastuullinen kesätyönantaja -kampanjassa 2019. Viime kesänä sijoituimme sarjamme toiseksi.

Haemme kesätyöntekijöitä ostoreskontran, asiakaspalvelun, asumisneuvonnan, isännöinnin ja vuokrauksen monipuolisiin tehtäviin.

  • Ostoreskontranhoitajana käsittelet laskuvirtaamme sähköisessä P2P-järjestelmässämme.
  • Palveluneuvojana olet yrityksemme hermokeskuksessa. Autat soittajia monenlaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä, tapaat asiakkaitamme myös kasvotusten sekä vastaat sähköposteihin ja chattiin.
  • Asumisneuvojana autat asukkaitamme erilaisissa asumisen häiriötilanteissa, taloudenhallinnassa sekä palveluohjauksessa.
  • Vuokrausneuvottelijana käsittelet asuntohakemuksia ja niiden liitteitä. Lisäksi tarjoat ja esittelet vapautuvia asuntoja hakijoille.
  • Isännöitsijänä teet asuntotarkastuksia asukkaiden vaihtuessa sekä toimit yhteyshenkilönä M2-Kotien ja asukkaan välillä.

Aluetoimistoissamme Jyväskylässä ja Kuopiossa pääset kokemaan vuokraamisen ja asumisen aikaisen toiminnan yhdistetyssä isännöitsijän ja vuokrausneuvottelijan toimenkuvassa.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat elokuulle. Tarkka kesätöiden kesto sovitaan erikseen tehtäväkohtaisesti.

Jos hyvä asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, olet täysi-ikäinen ja tarkka työssäsi sekä hyvä tyyppi, hae meille kesätöihin viimeistään 10.3. Käsittelemme hakemukset maaliskuun aikana ja ilmoitamme rekrytoinnin edistymisestä hakijoille.

Mistä tehtävästä kiinnostuit?

Vastaa lyhyeen videohaastatteluun ja liitä siihen ansioluettelosi.

Hae Helsingin toimistoomme ostoreskontranhoitajaksi, vuokrausneuvottelijaksi, palveluneuvojaksi tai asumisneuvojaksi

Hae Lahteen isännöitsijäksi

Hae Jyväskylään vuokrausneuvottelija-isännöitsijäksi

Hae Kuopioon vuokrausneuvottelija-isännöitsijäksi

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-asiantuntija Anu Ellwood, puh. 020 702 0266 maanantaisin klo 14-15.

Tutustu kesätyöntekijöidemme kokemuksiin.

Tule tekemään merkityksellistä työtä! Missiomme on, jotta jokaisella on koti. Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja yli 17 000 asunnolla ympäri Suomen. M2-Kodit on osa Y-Säätiö-konsernia.

Olemme mukana Vastuullinen kesätyönantaja -kampanjassa myös kesällä 2021.

Mitä ajattelit jutusta?