Me Y-Säätiössä haluamme, että asukkaamme voivat hyvin. Siksi meillä on Uuras-ohjelma. Tarjoamme työtä asukkaillemme kahden eri palvelun kautta: työpaikkoja yhteistyöyrityksissämme koko Suomessa ja keikkatöitä Uudenmaan alueella.

 

Yhteistyöyrityksemme tarjoavat töitä eri puolilla Suomea

Uuras-ohjelman ansiosta työhakemuksesi ei huku massaan, vaan saat ohituskaistan varmaan työhaastatteluun yhteistyöyrityksissä. Työtehtäviä on työllistävillä toimialoilla kuten:

 • kaupanalalla
 • siivoustyössä
 • päiväkodeissa
 • ravintola-alalla
 • logistiikka-alalla
 • varastotehtävissä
 • myyntityössä
 • asiakaspalvelussa

Kun lähetät hakemuksesi alla olevien hakemuslinkkien kautta, työnantajayritys soittaa sinulle viikon sisällä. Olethan täysi-ikäinen ja valmis tekemään useamman vuoron viikossa.

Koko Suomi

Bolt.Works

Bolt.Works työllistää valtakunnallisesti työntekijöitä rakentamisen, logistiikan, teollisuuden, kiinteistöhuollon sekä hotelli- ja ravintola-alan tehtäviin. Työtehtävät vaihtelevat avustavista hommista ammattiosaamista vaativiin tehtäviin. Tulevia keikkoja haet helposti Bolt.Works-sovelluksemme kautta. Keikkatyöläisenä voit valita töitä oman elämäntilanteesi mukaan ja saada näin mukavasti lisätienestiä. Mikäli etsit pitkäaikaista työtä, on Boltilla jatkuvasti avoimena myös vakituisia työpaikkoja.

Bolt tavoittelee sinua puhelimitse noin viikon päästä hakemuksen jättämisestä.

Mikäli Bolt.Worksille työllistyminen edellyttää hygieniapassia tai työturvallisuuskorttia, voi Y-Säätiö maksaa kortin/passin tietyin ehdoin. Ota yhteys Y-Säätiön Uuras-tiimiin.
Vinkkaa työpaikoistamme myös kaverillesi! Meillä Boltilla voit saada vinkkipalkkiota, kun suosittelet kaveriasi meille töihin. Maksamme sinulle 1 euron jokaiselta kaverisi tekemältä tunnilta aina 250 euroon asti.

Rainmaker

Rainmaker tarjoaa töitä kattavasti koko Suomessa myynnin, asiakaspalvelun, kaupan- ja ravintola-alan tehtäviä. Myynnin tehtäviä muun muassa myymälöissä ja kaupoissa, kauppakeskuksissa ja tapahtumissa sekä puhelimen välityksellä. Tehtävästä riippuen myös etätyö voi olla mahdollista. Rainmaker tavoittelee sinua puhelimitse noin viikon päästä hakemuksen jättämisestä.

Folka

Folka tarjoaa työpaikkoja valtakunnallisesti mm. asiakaspalvelun, logistiikan, kiinteistöpalveluiden, varhaiskasvatuksen, teollisuuden ja tuotannon sekä rakennus- ja talotekniikan parissa. Työtehtäviä löytyy aina matalan kynnyksen keikkatöistä toimihenkilötason suorarekrytointeihin saakka.

Lähettämällä hakemuksen voit hakea esimerkiksi näihin työtehtäviin: lastenhoitaja, siivooja, tuotantotyöntekijä, ulkoaluetyöntekijä, rakennusapulainen ja postinjakaja. Folkan omilta sivuilta löydät tarkemmat avoimet työpaikat.

Folka tavoittelee sinua puhelimitse noin viikon päästä hakemuksen jättämisestä.

Niemi Palvelut

Niemi tarjoaa muuttopalveluiden tehtäviä, kuten muuttaja, kalusteasentaja ja kuljettaja. Töitä haettavissa pääkaupunkiseudulta, Lahdesta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Oulusta ja Vaasasta. Tarjolla on myös oppisopimuspaikkoja kuljettajaksi.

Niemi tavoittelee sinua puhelimitse noin viikon päästä hakemuksen jättämisestä.

 • Niemi etsii uusia tekijöitä vakituisiin ja keikkaluontoisiin työsuhteisiin. Katso Niemen ajankohtaiset työpaikat 
 • Voit hakea Niemeltä työtä lähettämällä CV:n osoitteeseen jemina.karppanen@ysaatio.fi, jotta erotut työnhaussa ja saat puhelinhaastattelun noin viikon kuluessa
 • Niemi tarjoaa lisäksi keikkatyötä muuttajaksi. Tehtävään ei tarvita aiempaa kokemusta. Voit yhdistää keikkatyön oman elämäntilanteesi mukaan. Lue lisää tehtävästä.

Uusimaa

Henkilöstöpartneri Vertico

Vertico tarjoaa koko Uudenmaan alueella töitä kaupanalalta ja asiakaspalvelutehtävistä ruuan verkkokaupan keräilijänä, hyllyttäjänä, kassamyyjänä ja erikoisliikkeiden myyjinä. Työhön saa hyvän koulutuksen ja  palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan, vaikka joka päivä.

Vertico tavoittelee sinua puhelimitse noin viikon päästä hakemuksen jättämisestä.

Seure

Seure tarjoaa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa mahdollisuuksia työllistyä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi, koulunkäyntiavustajiksi, sosiaali- ja terveysalan tehtäviin sekä puhtaanapitoon. Seure tavoittelee sinua puhelimitse noin viikon päästä hakemuksen jättämisestä.

 


Keikkatyöt ovat yksi osa Uuras-ohjelmaa

Uudenmaalla Uuras tarjoaa keikkoja Y-Säätiön omassa kiinteistönhuollossa muun muassa käsilumitöiden tekijöinä, korjaus-, kunnostus- sekä kuljetus- ja muuttoaputehtävissä. Keikkatyö antaa mahdollisuuden lisätienesteihin ja työkokemuksen kerryttämiseen.

Jokainen uusi keikkatyöläiseksi haluava saa Y-Säätiöltä työkeikan.

Tarjoamiamme keikkatöitä on helppo ottaa vastaan Treamer-sovelluksen kautta. Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia mukaan. Uuras ottaa sinut vastaan työkeikalla ja perehdyttää tehtäviin.

Seuraamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka maksetaan nopeasti. Halutessasi sinun on mahdollista ohjata palkkatulosi suoraan vuokranmaksutilillesi.

Tule meille keikkalaiseksi

Voit liittyä keikkalaiseksi lataamalla Treamer-työkeikkasovelluksen puhelimeesi.

Ohje Treamer-sovelluksen käyttöönottoon (pdf)

Jos tarvitset apua profiilisi tekoon, ota yhteyttä Uuras-tiimiin!


Uuras-ohjelman työjärjestelijä Tomas Matilainen ojentaa työhanskoja Markku Vuoriselle työkeikalla Pasilassa. Kuva Jemina Karppanen/ Y-Säätiö

 


Uuras-tiimi on sinua varten

Etkö löytänyt etsimääsi? Täytä alla oleva lomake niin soitamme sinulle ja jutellaan lisää.

Täytä lyhyt lomake

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen uuras@ysaatio.fi.

Uuras-tiimi:

Jemina Karppanen, työllisyyskoordinaattori, puh. 020 7020 346
Tomas Matilainen, työjärjestelijä, puh. 020 7020 391
Janita Kannonkari, työllisyyskoordinaattori, puh. 020 7020 387

Lue asukkaidemme kokemuksista Uuras-ohjelmasta:

Katso myös: Töihin Y-Säätiöön