Me Y-Säätiössä haluamme, että asukkaamme voivat hyvin. Siksi meillä on Uuras-ohjelma. Se välittää keikkatöitä ja muita työmahdollisuuksia kaikille asukkaillemme. Ole rohkeasti yhteydessä Uuras-tiimiin!

Mikä ihmeen Uuras-ohjelma?

Uuras on Y-Säätiön työllistymisohjelma asukkaitamme varten. Jos etsit työtä, olet oikeassa paikassa!

Uuras-ohjelma tarjoaa asukkaillemme muun muassa:

 • Keikkatöitä ja määräaikaisia työsuhteita Y-Säätiö-konsernissa
 • Linkkejä yhteistyöyrityksiin
 • Valmennus- ja koulutuspolkuja
 • Passi- ja korttikoulutuksia
 • Oppisopimusmahdollisuuksia
 • Neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa

Kiinnostuitko? Autamme matalalla kynnyksellä! 

Täytä lyhyt lomake

 

Lue asukkaidemme kokemuksista Uuras-ohjelmasta:

 


Yhteistyöyrityksemme tarjoavat töitä eri puolilla Suomea

Yhteystyöyrityksemme tarjoavat suoria hakemuslinkkejä, joista asukkaamme voivat hakea töitä. Näin erottaudut työnhaussa ja pääset haastatteluun viikon sisällä.

 

Rainmaker – Töitä tarjolla koko Suomen alueella

Rainmaker tarjoaa töitä kattavasti koko Suomessa myynnin, asiakaspalvelun, kaupan- ja ravintola-alan tehtäviä. Myynnin tehtäviä muun muassa myymälöissä ja kaupoissa, kauppakeskuksissa ja tapahtumissa sekä puhelimen välityksellä. Tehtävästä riippuen myös etätyö voi olla mahdollista.

Jätä hakemus Y-Säätiön asukkaille varatun sivun kautta, niin erottaudut työnhaussa meidän asukkaana ja saat puhelinhaastattelun viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

 

Personalhuset – Töitä tarjolla koko Suomen alueella

Tehtäviä on esimerkiksi logistiikan, puhtaanapidon, varhaiskasvatuksen, tuotannon, kiinteistöjen, rakennusten, asiakaspalvelun ja asiantuntijatehtävien parista.

Katso millaisia työpaikkoja on tarjolla ja jätä hakemuksesi Y-Säätiön asukkaille varatun sivun kautta! Näin erottaudut työnhaussa meidän asukkaanamme. Sinuun ollaan yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Personalhuset auttaa sinua löytämään osaamistasi vastaavan työn.

 

Niemi Palvelut – Logistiikka-alan työnantajan tehtäviä eri puolilla Suomea

Niemi tarjoaa muuttopalveluiden tehtäviä, kuten muuttaja, kalusteasentaja ja kuljettaja. Töitä haettavissa pääkaupunkiseudulta, Lahdesta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Oulusta ja Vaasasta. Tarjolla on myös oppisopimuspaikkoja kuljettajaksi.

 • Niemi etsii uusia tekijöitä vakituisiin ja keikkaluontoisiin työsuhteisiin. Katso Niemen ajankohtaiset työpaikat 
 • Voit hakea Niemeltä työtä lähettämällä CV:n osoitteeseen jemina.karppanen@ysaatio.fi, jotta erotut työnhaussa ja saat puhelinhaastattelun noin viikon kuluessa
 • Niemi tarjoaa lisäksi keikkatyötä muuttajaksi. Tehtävään ei tarvita aiempaa kokemusta. Voit yhdistää keikkatyön oman elämäntilanteesi mukaan. Lue lisää tehtävästä.

 

Seuren – Sotealan ja varhaiskasvatuksen tehtäviä pääkaupunkiseudulla

Seure tarjoaa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa mahdollisuuksia työllistyä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi, koulunkäyntiavustajiksi, sosiaali- ja terveysalan tehtäviin sekä puhtaanapitoon.

Katso millaisia työpaikkoja on tarjolla ja jätä hakemus Y-Säätiön asukkaille varatun sivun kautta, niin erottaudut työnhaussa meidän asukkaanamme. Sinuun ollaan yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Hakemuksen yhteydessä on kattava kuvaus työtehtävistä ja palkoista.

 

Henkilöstöpartneri Vertico – Kaupanalan, asiakaspalvelun ja varastoalan tehtäviä Uudellamaalla

Vertico tarjoaa koko Uudenmaan alueella töitä kaupanalalta ja asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi tarjolla varastotehtäviä Vantaan Viinikkalassa.

Katso millaisia työpaikkoja on tarjolla ja jätä hakemus Y-Säätiön asukkaille varatun sivun kautta, niin erottaudut työnhaussa meidän asukkaana. Sinuun ollaan yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

 

Posti – Töitä tarjolla koko Uudenmaan alueella

Postilla on paljon töitä tarjolla ja sinulla on mahdollisuus saada töitä Postilta omasta asuinympäristöstäsi postinjakajana. Katso kaikki mahdollisuudet ja lähetä heille hakemus. You can also work in English.

Lue millaista työ Postilla on:

Voit myös laittaa avoimen hakemuksen Postille osoitteeseen: tuotanto.rekrytointi@posti.com

 

 

Kysyttävää?

Lisätiedot kaikista yhteistyössä tarjottavista tehtävistä antaa Uuras-tiimin Maria Honkanen, maria.honkanen@ysaatio.fi, p. 044 3277 529.

 


Keikkatyöt ovat yksi osa Uuras-ohjelmaa

Voit ilmoittautua keikkätöihin jo tänään

Tarjoamiamme keikkatöitä on helppo ottaa vastaan Treamer-sovelluksen kautta. Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia mukaan.

Olemme työllistäneet jo yli 130 ihmistä, jotka ovat tehneet yli  2 000 keikkaa. Tule mukaan tähän joukkoon!

Seuraamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka maksetaan nopeasti. Halutessasi sinun on mahdollista ohjata palkkatulosi suoraan vuokranmaksutilillesi.

Ota keikkatöitä välittävä Treamer-sovellus käyttöön näillä ohjeilla

 1. Lataa Ilmainen sovellus omaan älypuhelimeen App Storesta ja Google Play Storesta tai Treamerin verkkosivuilta.
 2. Latauksen jälkeen liity Y-Säätiö-konsernin sisäiseen Y-Tekijät-ryhmään. Tämän ryhmän kautta välitämme työmahdollisuuksia.
 3. Profiilia luodessasi varaudu syöttämään tilinumerosi tai vaihtoehtoisesti M2-Kotien tai Y-Säätiön vuokranmaksutilinumerosi viitetietoineen. Tarvitset myös oman kuvasi ja kuvan henkilökortistasi/passistasi sekä kuvan verokortistasi. Nämä tallennettuasi sinut hyväksytään Treamerin keikkatyöntekijäksi.
 4. Ongelmia? Apua saat osoitteesta uuras@ysaatio.fi.

 


Määräaikaiset työsuhteet Y-Säätiössä

Ilmianna itsesi erilaisiin työmahdollisuuksiin

Y-Säätiö-konserni palkkaa työntekijöitä pääkaupunkiseudulle määräaikaisiin työsuhteisiin muun muassa remonttitiimiin, siivoustyöhön ja vihertiimin kausityöntekijöiksi.

Voit olla valmis osaaja tai matkalla sellaiseksi. Tarjoamme tarvittaessa valmennusta ja erilaisia väyliä, esimerkiksi oppisopimuskoulutusta ja työssä oppimista, osaamisen kartuttamiseksi.

Hae rohkeasti, täytä lyhyt yhteydenottolomake.

Tutustu myös muihin työnhaussa tukeviin tahoihin

Koko Suomi

 • Työnhakupalvelu TE-live tarjoaa rekrytointitapahtumia verkossa. Voit valita oman alueesi ja osallistua rekrytointitapahtumiin.

Helsingissä

Vantaalla ja Keravalla

Espoossa

 


Uuras-tiimi on sinua varten

Täytä yhteydenottolomake

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen uuras@ysaatio.fi.

Uuras-tiimi:

Maria Honkanen, yritysyhteistyön kehittäjä, puh. 020 7020 374
Jemina Karppanen, työllisyyskoordinaattori, puh. 020 7020 346
Ina Laine, työllisyyskoordinaattori, puh. 020 7020 382
Tomas Matilainen, työjärjestelijä, puh. 020 7020 391

Katso myös: Töihin Y-Säätiöön