Kehittämämme työn ja asumisen yhdistävä konsepti on nimeltään Uuras. Haluamme tarjota työtä sille, jolla ei sitä ole tai joka kaipaa lisäansioita. Tutustu keikkatöihin ja muihin tarjoamiimme mahdollisuuksiin.

Haluaisitko kerryttää lisätienestejä?

Tarjoamme keikkatöitä esimerkiksi tapahtumajärjestämisestä, pintaremonttihommista tai postituksesta. Talven 2019 aikana olemme työllistäneet 30 ihmistä, jotka ovat tehneet 120 keikkaa. Liity Y-Tekijöihin Treamer-sovelluksessa!

Tarjoamme nyt asukkaillemme keikkatöitä helppokäyttöisen Treamer-puhelinsovelluksen kautta. Seuraamme kiinteistöalan työehtosopimusta ja palkka maksetaan nopeasti.

Ohjeet sovelluksen käyttöönottoon:

  1. Ilmainen sovellus on ladattavissa omaan älypuhelimeen App Storesta ja Google Play Storesta sekä Treamerin verkkosivuilta.
  2. Latauksen jälkeen liity Y-Säätiö-konsernin sisäiseen Y-Tekijät-ryhmään, jonka kautta välitämme työmahdollisuuksia.
  3. Profiilia luodessasi varaudu syöttämään tilinumerosi, oma kuvasi, kuva henkilökortistasi/passistasi sekä kuva verokortistasi, jotta sinut hyväksytään Treamerin keikkatyöntekijäksi.
  4. Ongelmia? Apua saat osoitteesta uuras@ysaatio.fi.

Ilmianna itsesi kausitöihin

Y-Säätiö-konserni palkkaa vuonna 2019 työntekijöitä pääkaupunkiseudulle määräaikaisiin työsuhteisiin muun muassa remonttitiimiin, siivoustyöhön sekä vihertiimin kausityöntekijöiksi.

Voit olla valmis osaaja tai matkalla sellaiseksi. Tarjoamme tarvittaessa valmennusta ja erilaisia väyliä, esimerkiksi oppisopimuskoulutusta ja työssä oppimista, osaamisen kartuttamiseksi.

Hae rohkeasti ja lähetä vapaamuotoinen viesti itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi osoitteeseen uuras@ysaatio.fi.

Täsmärekry yrityksessä -tapahtumat

Haemme työnhakijoita yhteistyöyrityksen toiveiden mukaisesti yrityksen tiloissa järjestettävään rekrytilaisuuteen. Ryhmän koko on noin 15–20 ihmistä.

Työnantajalla on oltava rekrytointihetkellä vähintään viisi avointa työpaikkaa. Työnantajalta toivotaan myös rekrykoulutusta hakijoille, mutta tämä ei ole edellytys.

Tilaisuuksien kohderyhmänä ovat kaikki Y-Säätiö-konsernin asukkaat koulutustaustasta tai työkokemuksesta riippumatta.

Tulevat täsmärekrytapahtumat

Päivitämme tulevat rekrytapahtumat tähän.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen uuras@ysaatio.fi.

Uuras-tiimi:
Eero Untamala, kehittämiskoordinaattori, puh. 020 7020 237
Tia de Godzinsky, yritysyhteistyön kehittäjä, puh. 020 7020 333
Mervi von Gruenewaldt, assistentti, puh. 020 7020 269

Katso myös: Töihin Y-Säätiöön