Me Y-Säätiössä haluamme, että asukkaamme voivat hyvin. Siksi meillä on Uuras-ohjelma. Tarjoamme työtä asukkaillemme kahden eri palvelun kautta: työpaikkoja yhteistyöyrityksissämme koko Suomessa ja keikkatöitä Uudenmaan alueella.

Ajankohtaista

Tule meille käsilumityöntekijäksi tulevalle talvikaudelle

Haemme parhaillaan käsilumityöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Tampereen asuintaloihimme tulevaksi talveksi. Sinulla on asukkaana mahdollisuus tehdä käsilumityöt omassa talossasi. Työtä on tarjolla koko talvikaudeksi ja toivomme tekijöiden sitoutuvan koko kauden ajaksi.

Työ sopii kaikille lisätienestiä kaipaaville aamuvirkuille. Voit olla opiskelija, työssä käyvä, työtä hakeva tai eläkeläinen. Työ sopii yli 15-vuotiaalle. Työn voi myös jakaa kahden tekijän kesken, vinkkaa ideasta naapurille.

 • Käsilumityöntekijä vastaa asuinalueen viihtyvyydestä, liukkauden estosta sekä kulkuväylien aukaisemisesta (aura-auto hoitaa isot alueet).
 • Palkka perustuu urakkapalkkaan, jolloin esimerkiksi tunnin työstä maksetaan 16,86 e/1,5 h. Palkka maksetaan kerran viikossa.
 • Palkanmaksua varten sinulla tulee olla älypuhelin, johon voit ladata Treamer-keikkatyösovelluksen.
 • Lumitöitä tehdään tarvittaessa aamulla ennen klo 8 ja iltapäivällä ennen klo 18.
 • Pääkaupunkiseudulla tehtäviin kuuluu myös viikoittainen roskien poisto piha-alueelta, josta maksamme myös urakkapalkan mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä syyskuun aikana soittamalla, tekstarilla tai lähettämällä sähköpostia. Kerrothan missä osoitteessa asut, jotta voimme katsoa onko sinun talossasi tarve tekijälle.
uuras@ysaatio.fi tai puh. 050 428 2097 (Jemina Karppanen)


Yhteistyöyrityksemme tarjoavat töitä eri puolilla Suomea

Uuras-ohjelman ansiosta työhakemuksesi ei huku massaan, vaan saat ohituskaistan varmaan työhaastatteluun yhteistyöyrityksissä. Työtehtäviä on työllistävillä toimialoilla kuten:

 • kaupanalalla
 • siivoustyössä
 • päiväkodeissa
 • ravintola-alalla
 • logistiikka-alalla
 • varastotehtävissä
 • myyntityössä
 • asiakaspalvelussa

Kun lähetät hakemuksesi alla olevien hakemuslinkkien kautta, työnantajayritys soittaa sinulle viikon sisällä. Olethan täysi-ikäinen ja valmis tekemään useamman vuoron viikossa.

Koko Suomi

Rainmaker

Rainmaker tarjoaa töitä kattavasti koko Suomessa myynnin, asiakaspalvelun, kaupan- ja ravintola-alan tehtäviä. Myynnin tehtäviä muun muassa myymälöissä ja kaupoissa, kauppakeskuksissa ja tapahtumissa sekä puhelimen välityksellä. Tehtävästä riippuen myös etätyö voi olla mahdollista.

Folka

Folka tarjoaa työpaikkoja valtakunnallisesti mm. asiakaspalvelun, logistiikan, kiinteistöpalveluiden, varhaiskasvatuksen, teollisuuden ja tuotannon sekä rakennus- ja talotekniikan parissa. Työtehtäviä löytyy aina matalan kynnyksen keikkatöistä toimihenkilötason suorarekrytointeihin saakka.

Niemi Palvelut

Niemi tarjoaa muuttopalveluiden tehtäviä, kuten muuttaja, kalusteasentaja ja kuljettaja. Töitä haettavissa pääkaupunkiseudulta, Lahdesta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Oulusta ja Vaasasta. Tarjolla on myös oppisopimuspaikkoja kuljettajaksi.

 • Niemi etsii uusia tekijöitä vakituisiin ja keikkaluontoisiin työsuhteisiin. Katso Niemen ajankohtaiset työpaikat 
 • Voit hakea Niemeltä työtä lähettämällä CV:n osoitteeseen jemina.karppanen@ysaatio.fi, jotta erotut työnhaussa ja saat puhelinhaastattelun noin viikon kuluessa
 • Niemi tarjoaa lisäksi keikkatyötä muuttajaksi. Tehtävään ei tarvita aiempaa kokemusta. Voit yhdistää keikkatyön oman elämäntilanteesi mukaan. Lue lisää tehtävästä.

Uusimaa

Henkilöstöpartneri Vertico

Vertico tarjoaa koko Uudenmaan alueella töitä kaupanalalta ja asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi tarjolla varastotehtäviä.

Seure

Seure tarjoaa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa mahdollisuuksia työllistyä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi, koulunkäyntiavustajiksi, sosiaali- ja terveysalan tehtäviin sekä puhtaanapitoon.

 


Keikkatyöt ovat yksi osa Uuras-ohjelmaa

Uudenmaalla Uuras tarjoaa keikkoja Y-Säätiön omassa kiinteistönhuollossa muun muassa käsilumitöiden tekijöinä, korjaus-, kunnostus- sekä kuljetus- ja muuttoaputehtävissä. Keikkatyö antaa mahdollisuuden lisätienesteihin ja työkokemuksen kerryttämiseen.

Jokainen uusi keikkatyöläiseksi haluava saa Y-Säätiöltä työkeikan.

Tarjoamiamme keikkatöitä on helppo ottaa vastaan Treamer-sovelluksen kautta. Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia mukaan. Uuras ottaa sinut vastaan työkeikalla ja perehdyttää tehtäviin.

Seuraamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka maksetaan nopeasti. Halutessasi sinun on mahdollista ohjata palkkatulosi suoraan vuokranmaksutilillesi.

Tule meille keikkalaiseksi

Voit liittyä keikkalaiseksi lataamalla Treamer-työkeikkasovelluksen puhelimeesi.

Ohje Treamer-sovelluksen käyttöönottoon (pdf)

Jos tarvitset apua profiilisi tekoon, ota yhteyttä Uuras-tiimiin!


Uuras-ohjelman työjärjestelijä Tomas Matilainen ojentaa työhanskoja Markku Vuoriselle työkeikalla Pasilassa. Kuva Jemina Karppanen/ Y-Säätiö

 


Uuras-tiimi on sinua varten

Etkö löytänyt etsimääsi? Täytä alla oleva lomake niin soitamme sinulle ja jutellaan lisää.

Täytä lyhyt lomake

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen uuras@ysaatio.fi.

Uuras-tiimi:

Maria Honkanen, yritysyhteistyön kehittäjä, puh. 020 7020 374
Jemina Karppanen, työllisyyskoordinaattori, puh. 020 7020 346
Ina Laine, työllisyyskoordinaattori, puh. 020 7020 382
Tomas Matilainen, työjärjestelijä, puh. 020 7020 391

Lue asukkaidemme kokemuksista Uuras-ohjelmasta:

Katso myös: Töihin Y-Säätiöön