Me Y-Säätiössä haluamme, että asukkaamme voivat hyvin. Siksi meillä on Uuras-ohjelma. Se välittää keikkatöitä ja muita työmahdollisuuksia kaikille asukkaillemme. Ole rohkeasti yhteydessä Uuras-tiimiin!

Mikä ihmeen Uuras-ohjelma?

Uuras on Y-Säätiön työllistymisohjelma asukkaitamme varten. Jos etsit työtä, olet oikeassa paikassa!

Uuras-ohjelma tarjoaa asukkaillemme muun muassa:

 • Keikkatöitä ja määräaikaisia työsuhteita Y-Säätiö-konsernissa
 • Valmennus- ja koulutuspolkuja
 • Passi- ja korttikoulutuksia
 • Oppisopimusmahdollisuuksia
 • Linkkejä yhteistyöyrityksiin ja muihin tahoihin
 • Neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa

Kiinnostuitko? Autamme matalalla kynnyksellä! 

Täytä lyhyt lomake

 

Lue asukkaidemme kokemuksista Uuras-ohjelmasta:

 


Ajankohtaista

Tule meille käsilumityöntekijäksi tulevalle talvikaudelle

Haemme parhaillaan käsilumityöntekijöitä pääkaupunkiseudun asuintaloihimme tulevaksi talveksi. Sinulla on asukkaana mahdollisuus tehdä käsilumityöt omassa talossasi. Työtä on tarjolla koko talvikaudeksi ja toivomme tekijöiden sitoutuvan koko kauden ajaksi. Järjestämme työn sisällöstä 30 minuutin mittaisen etäinfotilaisuuden torstaina 23.9. klo 17, jossa kuulet lisää ja pääset ilmoittautumaan suoraan käsilumityöntekijäksi. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Käytämme infotilaisuudessa Teamsiä, joka on ilmainen ohjelma ja toimii myös selaimella käytettynä. Jos sinulla ei ole Teamsiä asennettuna, klikkaamalla osallistumislinkkiä saat vaihtoehdoiksi Teamsin asentamisen tai osallistumisen selainversiolla.

 

Yhteistyö Personalhusetin kanssa – Töitä tarjolla koko Suomen alueella

Tehtäviä on esimerkiksi logistiikan, puhtaanapidon, varhaiskasvatuksen, tuotannon, kiinteistöjen, rakennusten, asiakaspalvelun ja asiantuntijatehtävien parista.

Katso millaisia työpaikkoja on tarjolla ja jätä hakemuksesi Y-Säätiön asukkaille varatun sivun kautta! Näin erottaudut työnhaussa meidän asukkaanamme. Sinuun ollaan yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Personalhuset auttaa sinua löytämään osaamistasi vastaavan työn.

 

Yhteistyö Niemi Palveluiden kanssa – Logistiikka-alan työnantaja

Niemi tarjoaa muuttopalveluiden tehtäviä, kuten muuttaja, kalusteasentaja, kuljettaja ja esihenkilö. Tarjolla on myös oppisopimuspaikkoja kuljettajaksi.

 

Yhteistyö Seuren kanssa – Sotealan ja varhaiskasvatuksen tehtävät Uudellamaalla

Seure tarjoaa Uudenmaan alueella mahdollisuuksia työllistyä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi, koulunkäyntiavustajiksi, sosiaali- ja terveysalan tehtäviin sekä puhtaanapitoon.

Jos haet Seuren paikkoja, lähetä Uuras-tiimin Marialle tekstiviestillä tiedot ”Hain paikkaa xx Seurelta, terveisin etunimi+sukunimi”. Maria Honkanen puh. 044 3277 529.

 

Yhteistyö henkilöstöpartneri Verticon kanssa – Kaupanalan, asiakaspalvelun ja varastoalan tehtävät Uudellamaalla

Vertico tarjoaa koko Uudenmaan alueella töitä kaupanalalta ja asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi tarjolla varastotehtäviä Vantaan Viinikkalassa.

Katso millaisia työpaikkoja on tarjolla ja jätä hakemus Y-Säätiön asukkaille varatun sivun kautta, niin erottaudut työnhaussa meidän asukkaana. Sinuun ollaan yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

 

Yhteistyö Postin kanssa – Töitä tarjolla koko Uudenmaan alueella

Postilla on paljon töitä tarjolla ja sinulla on mahdollisuus saada töitä Postilta omasta asuinympäristöstäsi postinjakajana. Katso kaikki mahdollisuudet ja lähetä heille hakemus. You can also work in English.

Lue millaista työ Postilla on:

Voit myös laittaa avoimen hakemuksen Postille osoitteeseen: tuotanto.rekrytointi@posti.com

Jos haet Postin työpaikkoja, lähetä Uuras-tiimin Marialle tekstiviestillä tiedot ”Hain paikkaa xx Postilta, terveisin etunimi+sukunimi”. Maria Honkanen puh. 044 3277 529.

 

Kysyttävää?

Lisätiedot kaikista yhteistyössä tarjottavista tehtävistä antaa Uuras-tiimin Maria Honkanen, maria.honkanen@ysaatio.fi, p. 044 3277 529.

 


Keikkatyöt ovat yksi osa Uuras-ohjelmaa

Voit ilmoittautua keikkätöihin jo tänään

Tarjoamiamme keikkatöitä on helppo ottaa vastaan Treamer-sovelluksen kautta. Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia mukaan.

Olemme työllistäneet jo yli 130 ihmistä, jotka ovat tehneet yli  2 000 keikkaa. Tule mukaan tähän joukkoon!

Seuraamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka maksetaan nopeasti. Halutessasi sinun on mahdollista ohjata palkkatulosi suoraan vuokranmaksutilillesi.

Ota keikkatöitä välittävä Treamer-sovellus käyttöön näillä ohjeilla

 1. Lataa Ilmainen sovellus omaan älypuhelimeen App Storesta ja Google Play Storesta tai Treamerin verkkosivuilta.
 2. Latauksen jälkeen liity Y-Säätiö-konsernin sisäiseen Y-Tekijät-ryhmään. Tämän ryhmän kautta välitämme työmahdollisuuksia.
 3. Profiilia luodessasi varaudu syöttämään tilinumerosi tai vaihtoehtoisesti M2-Kotien tai Y-Säätiön vuokranmaksutilinumerosi viitetietoineen. Tarvitset myös oman kuvasi ja kuvan henkilökortistasi/passistasi sekä kuvan verokortistasi. Nämä tallennettuasi sinut hyväksytään Treamerin keikkatyöntekijäksi.
 4. Ongelmia? Apua saat osoitteesta uuras@ysaatio.fi.

 


Määräaikaiset työsuhteet Y-Säätiössä

Ilmianna itsesi erilaisiin työmahdollisuuksiin

Y-Säätiö-konserni palkkaa työntekijöitä pääkaupunkiseudulle määräaikaisiin työsuhteisiin muun muassa remonttitiimiin, siivoustyöhön ja vihertiimin kausityöntekijöiksi.

Voit olla valmis osaaja tai matkalla sellaiseksi. Tarjoamme tarvittaessa valmennusta ja erilaisia väyliä, esimerkiksi oppisopimuskoulutusta ja työssä oppimista, osaamisen kartuttamiseksi.

Hae rohkeasti, täytä lyhyt yhteydenottolomake.

Tutustu myös muihin työnhaussa tukeviin tahoihin

Koko Suomi

 • Työnhakupalvelu TE-live tarjoaa rekrytointitapahtumia verkossa. Voit valita oman alueesi ja osallistua rekrytointitapahtumiin.

Helsingissä

Vantaalla ja Keravalla

Espoossa

 


Uuras-tiimi on sinua varten

Täytä yhteydenottolomake

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen uuras@ysaatio.fi.

Uuras-tiimi:

Eero Untamala, kehittämiskoordinaattori, puh. 020 7020 237
Mervi von Gruenewaldt, työllistymiskoordinaattori, puh. 020 7020 269
Maria Honkanen, yritysyhteistyön kehittäjä, puh. 020 7020 374

Katso myös: Töihin Y-Säätiöön