Haemme teknistä isännöitsijää Helsinkiin

Haemme pääkaupunkiseudulle teknistä isännöitsijää yksittäisten asunto-osakeyhtiöissä omistamiemme asuntojen ylläpitoon. Näitä asuntoja meillä on yli 3 500 kappaletta, joten työtä riittää.

Lue lisää

Haemme hankinta-asiantuntijaa Helsinkiin tai Tampereelle

Hankinta-asiantuntijana työskentelet säätiön kiinteistöyksikössä ja vastaat kiinteistöjen ylläpidon tarvitsemien monipuolisten hankintojen tarvemäärityksestä päätöksentekoon ja seuraat hankintaprojektien elinkaaren aikana toimittajien suoriutumista ja sopimusten toteutumista.

Lue lisää

Haemme määräaikaista palveluneuvojaa Helsinkiin

Tehtäviisi kuuluvat mm. monipuoliset asiakaspalvelutehtävät chatissa, puhelimitse, sähköpostitse ja asiakaspalvelussa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Lue lisää

Haemme vuokrausneuvottelijaa Helsinkiin

Tulet käsittelemään asuntohakemuksia, pidät asuntonäyttöjä ja pääset tarjoamaan asuntoja niitä tarvitseville. Vastuullesi kuuluu myös asuntoa hakeneiden ihmisten palvelemista puhelimitse ja sähköpostitse.

Lue lisää

Haemme kesätyöntekijöitä Helsinkiin ja Jyväskylään

Haemme tulevaksi kesäksi kolmea kesäisännöitsijää Helsinkiin, Lahteen ja Jyväskylään. Meillä pääset tekemään arvokasta työtä kotien ja asukkaiden parissa!

Lue lisää

Haemme vuokrausneuvottelijaa Tampereelle

Oletko ratkaisukeskeinen ja innostunut asiakaspalvelija? Tule meille vuokrausneuvottelijaksi Tampereelle!

Lue lisää

Haemme vihertyön ammattilaisia

Vihertyön ammattilainen, tule meille töihin luomaan viihtyisiä asuinympäristöjä! Haemme innokkaita kausityöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitsevien noin 100 kiinteistömme pihojen hoitotöihin tulevalle kasvukaudelle.

Lue lisää