Keskustelutilaisuus Parkkila-talosta

Tervetuloa keskustelemaan Siltamäkeen rakentuvasta Parkkila-talosta! Tilaisuus on tarkoitettu lähialueen asukkaille, koulun oppilaiden huoltajille sekä muille hankkeesta kiinnostuneille. 

Lue lisää

Valtakunnallinen asunnottomuusseminaari

Y-Säätiö, Asunto ensin Verkostokehittäjät ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) järjestävät Valtakunnallisen asunnottomuusseminaarin perjantaina 14.10.2022.

Lue lisää

Olemme mukana International Social Housing Festival -tapahtumassa

Festivaali järjestetään 14.–17.6.2022 Helsingissä. Y-Säätiö tuottaa festivaaleille kaksi tapahtumaa. Festivaali-ilmoittautuminen on nyt auki!

Lue lisää

Jotta jokaisella on koti – tule kuulemaan asunnottomuuden huippuasiantuntijoita

Tervetuloa Y-Säätiön järjestämään Jotta jokaisella on koti -etätilaisuuteen torstaina 10.3. klo 14–16! Yhtenä avainpuhujana tilaisuudessa on Yves Leterme. Ilmoittaudu mukaan 8.3. mennessä.

Lue lisää

Tuu mukaan -tapahtuma luo kohtaamisia Lahdessa

Mielenterveysviikolla Yksi meistä -hanke ja muut toimijat järjestävät Tuu mukaan -tapahtuman Kauppakeskus Trion Palvelutorilla.

Lue lisää

Valtakunnallinen asunnottomuusseminaari

Mitä tulevilta vuosilta vaaditaan, jotta asunnottomuus poistuu Suomesta kokonaan? Siitä keskustellaan nyt! Seminaari on kaikille avoin.

Lue lisää

Webinaarissa keskustellaan koronapandemian opeista

Y-Säätiön koordinoima Housing First Europe Hub järjestää webinaarin tiistaina 22.6.2021. Tilaisuudessa keskustellaan kokemuksista Asunto ensin-mallin hyödyntämisestä Euroopassa koronapandemian aikana.

Lue lisää

Asunto ensin Verkostokehittäjien kuntavaalipaneeli

Tervetuloa kuuntelemaan kuntavaalipaneelia 19.5. klo 9.30–10.30. Teemana on asunnottomuus Helsingissä ja sen poistaminen.

Lue lisää

Uudessa webinaarisarjassa keskustellaan asunnottomuustyön haasteista

Y-Säätiön koordinoima Housing First Europe Hub aloittaa uuden Table Talks -webinaarisarjan tiistaina 23.2. Ensimmäisessä jaksossa keskustelevat Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen ja professori Geoff Mulgan.

Lue lisää

Kohti kotia ja turvaa − seminaari naiserityisestä asunnottomuustyöstä

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan naiserityisestä asunnottomuustyöstä keskiviikkona 2.12. Webinaari on kaikille avoin.

Lue lisää

Asunnottomien yössä keskustellaan asumisen kalleudesta

Asunnottomien yötä vietetään YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä la 17.10. Teemana on ”Oma koti hurjan kallis”. Kansallismuseolta Helsingistä tuleva verkkolähetys on kaikille avoin.

Lue lisää

Y-Säätiö mukana Asunnottomien yön tapahtumassa Helsingissä

Asunnottomien yö järjestetään jälleen YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä 17.10. Pääteemana on tänä vuonna naisten asunnottomuus.

Lue lisää